Головна Новини Дозвілля відносини Віра Брежнєва проситься у "ВІА Гру" четвертої та готує власне шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва проситься у "ВІА Гру" четвертої та готує власне шоу

Колишня учасниця "ВІА Гри" зізналася, що дуже сумує за колективом. Брежнєва заявила, що з задоволенням повернула б час, коли виступала в групі.

11 листопада 2010, 00:02 comments1972
Поділіться публікацією:
Віра Брежнєва проситься у "ВІА Гру" четвертої та готує власне шоу

Про свої враження після спільного виступу з учасницями "ВІА Гри" співачка говорить: "Перше, що я відчула, зайшовши за лаштунки — це стан повної ейфорії та щастя. Буквально відразу, коли ми зайшли з дівчатками після фінальної пісні за лаштунки, я вигукнула: "Дівчата, хочу до вас назад! Приймете мене до себе четвертої?". Вони погодилися.

"Ми з дівчатками час від часу перетинаємося на концертах. Я можу додати, що на репетиції ми дуже згуртувалися і стали ще ближче. Насправді, є дівчата, з якими я була знайома. Я познайомилася з Альоною Вінницькою, яку близько не знала раніше. Вона дуже класна! Правда, ми один раз в житті перетиналися з нею на одному з концертів, але тільки на репетиції ювілейного концерту вже нормально роззнайомилися і розговорилися", — каже Віра.

Про підготовку до концерту Брежнєва каже: "Я почувалася у своїй тарілці. Я ніякого дискомфорту не відчувала. Навіть коли нас керівники концерту сварили, я не ображалася і ставилася до цього нормально. Я отримала море позитивних емоцій".

Також артистка розповіла, який склад групи вважає "золотим": "Для мене — це Альбіна Джанабаєва, Надія Мейхер та я".

Брежнєва зараз готує якесь власне шоу: "Буду допомагати всім жінкам ставати ще гарнішим і доглядати за собою. Чекайте!".

Фото: Ігор Пирожик, DELFI



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!