Головна Новини Дозвілля відносини Фахівці з'ясували, які чоловіки подобаються жінкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Фахівці з'ясували, які чоловіки подобаються жінкам

Жінки звертають увагу не просто на зовнішній вигляд чоловіка, а на його доглянутість

6 червня 2017, 18:19
Поділіться публікацією:
Фахівці з'ясували, які чоловіки подобаються жінкам

Які чоловіки більш привабливі в очах жінок вдалося з'ясувати дослідникам з Огайо. Виявилося, що особливу роль для жінок грає одяг чоловіка.

Дослідження показало, що прекрасна стать звертає увагу не просто на зовнішній вигляд чоловіка, а на його доглянутість, охайність і одяг. Найпривабливішим видом одягу в очах жінок для чоловіків виявився костюм.

В рамках свого експерименту вчені проводили опитування, в ході якого респондентам показувалися фото з чоловіками в костюмах. Багато детально пояснювали, чому те чи інше фото у них викликало симпатію. Деякі опитані не могли пояснити свій вибір і говорили, що просто чоловік в такому одязі змінюється і виглядає по-особливому для них, набуваючи якийсь унікальний шарм.

Більшість дівчат заявили, що вважають чоловіків в костюмах більш сексуальними і віддають, в цілому, їм перевагу, якщо порівнювати з чоловіками в спортивному одязі або в одязі типу кежуал.

Чоловікам в костюмах дами найчастіше приписували впевненість в собі, витончений стиль, красу, відмінне почуття гумору, чіткі пропорції тіла і багато іншого. В цілому, жінки оцінювали за всіма параметрами чоловіків на фото в костюмах вище, ніж чоловіків в інших видах одягу. Вони говорили про те, що ці чоловіки, найімовірніше розумні і заможні.

Психологи кажуть, що це нормальна реакція, оскільки в соціумі людина в діловому костюмі відповідає ознакам успішності. Бачачи його, відразу ж створюється відчуття важливості, успішної кар'єри і все інше жінки додумують самі, іноді навіть підсвідомо.

Фото: з вільних джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!