Головна Новини Дозвілля відносини Обережно: 5 найголовніших помилок у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Обережно: 5 найголовніших помилок у відносинах

Деколи ми провокуємо розрив відносин, якими дорожимо

8 серпня 2019, 14:35 comments4442
Поділіться публікацією:
Обережно: 5 найголовніших помилок у відносинах

Щастя в житті залежить не тільки від наявності близьких відносин. Але його стане відчутно більше, якщо у вас налагоджена здорова і згуртована зв'язок. Якщо вам здається, що ваш любовний союз більше не приносить задоволення, можливо, потрібно змінити зовсім небагато, щоб повернути відносини в правильне русло.

Думати, що партнер нікуди не дінеться

У міру розвитку відносин ми все частіше сприймаємо присутність партнера нашого життя як само собою зрозуміле. Знаки уваги, що надаються один одному в самому початку, сюрпризи та інші приємні дрібниці поступово зникають.

Часто ми перестаємо помічати і цінувати своїх близьких лише тому, що звикли до них і думаємо, що вони нікуди від нас не подінуться. Але якщо ми (хай мимоволі) транслюємо партнеру свою байдужість, він рано чи пізно почне шукати недоотримані турботу і увагу поза наших відносин.

Ігнорувати межі особистого простору пари

У сформованих парах завжди є свої таємниці, які об'єднують двох, і дуже важливо, щоб партнери шанобливо ставилися до цього інтимного простору. Присвячуючи інших людей в деякі подробиці свого приватного життя, ми ризикуємо зачіпати почуття близької людини і підірвати довіру до нас.

Сумніватися в міцності ваших відносин

Ігнорувати свого партнера – неправильний шлях, але для відносин також не продуктивно постійно турбуватися, чи люблять вас чи ні. Постійно тревожащиеся люди часто стають такими нав'язливими і залежними, що це може відштовхнути їх партнера, якому важко виносити надмірну потребу у проявах почуттів і увещеваниях.

Відмахуватися від проблем партнера

Все в житті доводиться стикатися з вирішенням складних завдань, наприклад, з втратою роботи, проблемами зі здоров'ям, боротьбою із згубними звичками. Саме в такий скрутний час ваш партнер потребує вашої підтримки і подбадривании, хоча це і може бути для вас періодом високого стресу.

Перестати вірити у ваші стосунки

Крім проблем, з якими стикається кожен з партнерів, труднощі можуть торкнутися і пари в цілому. Список можливих причин, з яких ми можемо втратити надію на майбутнє наших відносин, значний — від банального нерозуміння і різниці характерів до чиєїсь зради. Але якщо ви дозволите собі опустити руки, незалежно від того, що саме сталося, ви закриєте собі можливість налагодити емоційний зв'язок з людиною, який був вам доріг протягом тривалого часу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, у чому секрет щасливих відносин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!