Головна Новини Дозвілля відносини Чоловік повинен вміти виражати любов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік повинен вміти виражати любов

Чоловікові слід бути більш відкритим у своїх почуттях

20 серпня 2019, 16:54 comments2416
Поділіться публікацією:
Чоловік повинен вміти виражати любов

Якщо у тебе не клеїться з дружиною або дівчиною, якщо ти жорсткий, впевнений у собі чоловік, якому потрібна жіноча увага, але не вистачає почуттів, значить ця стаття для тебе.

Багато хто з нас з народження виховувалися так, що чоловік — голова сім'ї, який заробляє гроші, а жінка — це та, хто здійснює турботу про чоловіка, про дітей, любить без всяких умов свого чоловіка. Але дуже часто можна потрапити в ситуацію, коли жінка розуміє, що все це безнадійно, що вона не відчуває турботу і любов у відповідь від чоловіка. А як бути, якщо чоловіка з дитинства не навчили любити?

Тут необхідно усвідомити для себе момент — чи потрібні тобі ці відносини. Якщо так, то необхідно щось змінювати в собі і в своєму ставленні до жінки, хоча б до тієї, яка тебе любить.

Народження любові і поняття суті любові

Якщо в тебе немає любові, а є лише прихильність, то тобі терміново потрібно знайти цю любов. Для того щоб зрозуміти, що значить любов — подумай про те, що тобі подобається. Наприклад, робота, спорт, хобі, то, чому ти себе можеш віддавати без залишку на 100% сім днів на тиждень, домагатися поставлених цілей. По суті, це і є любов. Постійна робота на результат. А тепер, спробуй зрозуміти, що теж саме і любов до жінки. Вона також здатна задавати тобі цілі, створювати важкі моменти, радувати результатами. Відчуваєш про що я кажу? Розумієш? Якщо ні — закрий сторінку, ти безнадійний. Якщо так — продовжуємо.

E9Qu3VpfqPebvbeXlw79gx8GG.jpg

Любов як робота

Давай порівняємо кохання з роботою:

На роботу потрібно ходити з хорошим настроєм, інакше день не заладиться. Також і з жінкою — приходь до неї з відмінним настроєм, нехай і втомився, нехай і важко. Створи видимість і стане це робити легко.

На роботу іноді ти береш каву з собою. Бери іноді додому квіти або подарунок. Не обов'язково задаровувати дорогими подарунками, достатньо уваги.

На роботі бувають конфлікти з клієнтами — ти вирішуєш їх спокійно, розуміючи, що клієнт тобі може принести грошей. Згадай про це, коли лаєшся з жінкою. Жінка може бути примхлива як клієнт, але клієнта ти можеш терпіти, а близької людини немає? Просто не накручуй себе!

На роботі часто виникають складні завдання, моменти, в яких потрібно виділення додаткових коштів. З жінкою також! Купи квитки в Європу, забронюй готель, влаштуй романтичний weekend.

На роботі бувають корпоративи, часто в них безпосередньо задіяні співробітники компанії для організації. Влаштуй і коханій щось подібне, придумай цікаве проведення часу.

На роботі затримуються. Затримайся з коханою з ранку, вона це оцінить і зрозуміє, що вона у тебе в списку пріоритетів.

На роботі відбувається підйом по кар'єрних сходах або відкриття дочірніх компаній. Зробіть дитину, вклади в неї сили!

Видання "Коментарі" також розкажуть вам про п'яти найголовніших помилки у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!