Головна Новини Дозвілля відносини Чи можлива дружба з колишніми
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можлива дружба з колишніми

У такій дружбі багато підводного каміння, яке не можна ігнорувати

28 серпня 2019, 12:33 comments4931
Поділіться публікацією:
Чи можлива дружба з колишніми

Питання про те, чи можлива дружба між людьми, які ще недавно називали одне одного коханими, розглядається зараз у багатьох популярних ток-шоу і в журналах.

Дуже часто дівчата, а особливо хлопці, щиро дивуються, що поганого в тому, що колись рідна і близька людина сьогодні знає про мої переживання, справи, знайома з новою коханою чи коханим.

Адже це одна із самих близьких людей, незважаючи на те, що побудувати тривалі і серйозні відносини не вийшло. А знайти людину, яка може стати настільки близьким – завдання не з легких.

Отже, всім відомо, що при спілкуванні з ким би то не було, ми витрачаємо енергію. Більше того, спілкуючись на фізичному рівні, ми несвідомо створюємо енергетичну зв'язок на все життя. Ця інформація заснована не на міфах, легендах та переказах, а на реально підтверджених фактах. Зв'язок існує, незалежно від того, що ви зараз відчуваєте до цього людині, забули ви її чи ні.

3vL-2se000AyKvHC47ksaQ7oY.jpeg

Тим більше, якщо ви будете продовжувати спілкування з цією людиною, прикриваючись дружбою, цей зв'язок буде в рази міцніший. В глибині душі вам може бути дуже боляче слухати про те, яка вона щаслива з новим коханим, хоча самі ви цього ніколи не визнаєте.

Як правило, в дружбу між колишніми коханими дружить тільки одна людина. А інший в таємниці зберігає надію на повернення відносин, на те, що все буде, як раніше. Але, звичайно, ніхто і ніколи в цьому не зізнається, адже це просто друг. Між такими друзями часто існує "дружній секс". Але це вже не рахується, це не по-справжньому.

Тому дівчатам, чиї молоді люди мають подібних подруг, варто задуматися, а чи потрібен вам цей молодий чоловік. Чи впевнені ви в тому, що ваші таємниці і секрети не будуть відомі сторонній людині, а також у тому, що при першій же вашій сварці чоловік не виявиться поруч з однією з таких "подруг". Це відноситься і до дівчат.

Адже, коли вона спілкується зі своїм колишнім хлопцем, вона не може повністю віддавати свою енергію нинішньому коханому. Така ситуація може призвести до численних конфліктів або навіть розриву.

Дружба – це дуже добре, друзі необхідні будь-якій людині, але чи потрібні такі друзі, які ще вчора були улюбленими? До чого доброго призведе така дружба? Задайте собі питання: "Чого я не можу отримати від свого нинішнього партнера, що можу отримати від такого друга?". Можливо, ви будете здивовані, коли зрозумієте, що відповіді на це питання знайти не в силах.

Пам'ятайте, що краще розлучитися остаточно і безповоротно, обірвати всі зв'язки, ніж мучити себе надіями і мріями.

Також видання "Коментарі" розповість, як чоловікові знайти свою любов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!