Головна Новини Дозвілля відносини Стало відомо, які жіночі звички дратують чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які жіночі звички дратують чоловіків

Всі ми вступаємо у відносини зі своїм досвідом і багажем звичок

2 вересня 2019, 14:30 comments2482
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які жіночі звички дратують чоловіків

Люблячий чоловік готовий миритися з багатьма недоліками другої половинки і навіть вважати їх достоїнствами. Але існує ряд жіночих звичок, які дико дратують представників сильної статі. Що ж це за звички?

Занадто багато базікання

Ви зустрічаєте свою другу половинку плітками на роботі, розповідями про сусідку зверху, до якої приходив коханець? Для чоловіка це неважлива інформація, яка завантажує йому мозок "спамом". Він не хоче чути плітки не тому, що "бездушний", просто він не розуміє, яку користь приносить йому ця інформація.

Користуватися його бритвою

Ні це не мило використовувати його бритву. Це негігієнічно і приносить чоловікові купу дискомфорту, коли він голиться вранці. Бідним хлопцям доводиться страждати від подразнення, свербежу та некрасивої висипки на обличчі.

Постійно скандалити

Є така категорія жінок, втім, як і чоловіків, які обожнюють скандалити. Це у них такий своєрідний обмін енергією. Для скандалу вони знаходять самі дивовижні приводи, наприклад, виявлений свій же волосок в ліжку. Такі люди – дуже неприємні, тому стосунки не клеяться.

Часто ображатися

Сльози і образа, як спосіб маніпулювати чоловіком – дуже дратують їх. Справа в тому, що образи – доля маленьких дівчаток, починаючи від "садіковського" віку, закінчуючи підлітковим. Ваш чоловік – не ваш батько та на образи з приводу і без він відповість майбутнім розставанням.

Тотально контролювати

Читати листування, стежити, вивертати кишені, влаштовувати допит з пристрастю, якщо чоловік затримався на роботі – ці звички не роблять з вас мудру жінку. Багатьох чоловіків вони здатні підштовхнути на зраду. А чому це їх підозрюють без приводу? Нехай тепер буде. Допити – це порушення меж, таке терпітимуть далеко не всі чоловіки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які помилки найчастіше допускаються у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!