Головна Новини Дозвілля відносини П'ять фраз, які не варто говорити дівчатам
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять фраз, які не варто говорити дівчатам

Зробіть сімейне життя краще, викинувши ці фрази з обігу

6 вересня 2019, 16:10 comments2747
Поділіться публікацією:
П'ять фраз, які не варто говорити дівчатам

У відносинах, як і в шлюбі необхідно вміти слухати і розуміти один одного. Однак, є певні стоп-фрази, які ніколи не можна говорити дівчатам, причому абсолютно в будь-якому віці.

А ось моя колишня так не робила

Неважливо, що там колишня не робила: не обіймала вас так пристрасно або не просила у вас в годину ночі полуницю. Головне – ніколи про неї не згадуйте, бо вам одну цю неправильну фразу будуть пригадувати все життя.

А моя мама...

Не треба згадувати, що ваша мама готує краще або робить щось по дому, інакше ви можете залишитися в гордій самоті. Не варто порівнювати дівчину з матір'ю теж. Кожна людина вважає себе унікальним і не варто лізти в сімейні нетрі за черговими неприємностями.

У твоєї подруги гарна фігура, а у тебе...

Такі речі говорять зовсім дурні хлопці, якщо вони, звичайно, не настільки хитрі, щоб таким шляхом розділити свою дівчину з усіма її подружками. У ваших очах тільки ваша обраниця повинна бути красивою і розумною, а решту ви просто не повинні помічати.

Вирішуй сама

Втомившись від спору або більш-менш мирного дискусії, ви говорите: "Вирішуй сама" і починаєте мовчати як партизани, йдучи в себе. Якщо у вас є думка, спробуй донести його до своєї супутниці чи знайти компроміс. Завжди можна піти на обопільні поступки.

Заспокойся

Ні одна фраза при вже почався суперечці не виводить дівчат з себе як ця. Цей як підкинути вугілля в топку паровоза: ще мить, і вас ошпарит пором.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки найчастіше роблять у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!