Головна Новини Дозвілля відносини Знаймо межі: як не напартачити під час поцілунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаймо межі: як не напартачити під час поцілунків

Для чоловіка дуже важливо дотримуватися пристойності, коли справа доходить до поцілунків

17 вересня 2019, 17:07 comments5920
Поділіться публікацією:
Знаймо межі: як не напартачити під час поцілунків

Незалежно від того, як часто ви цілуєтеся, кожен новий поцілунок викликає тремтіння і збудження. Хочеться повністю віддатися цьому прекрасному процесу і отримати від нього все.

Але іноді чоловік може і перегнути палицю і безнадійно зруйнувати романтичну атмосферу, зіпсувавши настрій дівчині і поставивши себе в незручне становище.

Пропонуємо вашій увазі кілька порад, які допоможуть уникнути незручної ситуації.

Фізична близькість і доступ до губ дівчини – це ще не привід почати її лапати

Мова вашого власного тіла під час поцілунку повинна чітко дати зрозуміти дівчині, що ви ставитеся до її тіла з повагою. Нормально буде тримати її за талію, але лише легенько. Коли дівчина сама почне притягати вас ближче або притискатися до вас, то це вірна ознака того, що ви все робите правильно. Але пам'ятайте, що у вас поки що немає доступу до інших частин тіла, які розташовані нижче її шиї.

Легкі поцілунки замість нахабного вторгнення в її особистий простір

Думайте про поцілунки як, наприклад, про вальс: чоловік бере на себе ініціативу, але завжди прислухається до побажань своєї партнерки. Хоча впевненість у собі для чоловіка є скоріш плюсом, ніж мінусом, але не потрібно забувати про те, що кожна жінка неповторна. Навіщо відразу ж кидатися з поцілунками, якщо ви можете спершу трохи подражнити вашу дівчину? Як, запитаєте ви? Наприклад, поцілуйте її в куточках рота або легенько вкусіть її за вушко. І тепер між вами є певна фізична близькість, але ще не така тісна. Даємо 10 до 1, що після такого, вона сама зробить перший крок і поцілує вас. Але не треба засмучуватися, якщо дівчина не зробить цього. Тепер у неї є достатньо часу, щоб здогадатися про ваші наміри і самій виправити ситуацію.

Твій язик не повинен бути як дослідник лісів Амазонки

Не треба з силою проштовхувати язика до рота дівчини. Це покаже вас, як занадто наполегливого чоловіка. Крім того, жінка може сприйняти ваш настирливий язик як явний фалічний символ. І після цього вона може невірно зрозуміти ваші наміри. До речі, язик не потрібно використовувати при поцілунку, якщо ви цілуєте дівчину перший раз. Тут діє просте правило: використовуйте свій язик тільки тоді, коли ви відчули язик дівчини в своєму роті.

Рот дівчини – це вам не куряча ніжка на грилі

Не потрібно жадібно стискати її рот. В такому випадку ви будете виглядати як голодний ненажера. Замість цього думайте про ротик дівчини як про морозиво у вафельному стаканчику. Цілуйте її ніжно. Розслабтеся і просто пливіть за течією, роблячи те, що вважаєте правильним в даний конкретний момент. Закривайте очі і ніжно цілуйте дівчину. Повірте, після такого у неї почнуть плутатися думки в голові.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!