Як справити приємне враження при першому знайомстві

Не будьте зарозумілим, частіше посміхайтеся, промовляйте "чарівні" слова, і люди до вас потягнуться

Нові знайомства - це поширене явище для активного чоловіка. Кожен намагається справити на нових співрозмовників позитивне враження, роблячи це свідомо чи ні. Але не потрібно якихось спеціальних методик, щоб виглядати в очах інших приємною людиною. Швидше за все, люди приймуть таке рішення, ґрунтуючись лише на вашому поводженні з ними.

Отже, ви хочете поводити себе з іншими людьми самим гідним чином і притягувати їх до себе? Читайте далі і ми допоможемо вам стати по-справжньому приємним людиною.

Не потрібно злословити з іншими людьми

Якщо у вас свої рахунки з ким-небудь, то краще вибрати більш розумні методи для боротьби, ніж опускатися до лайки і образ. Повірте, це у ваших же інтересах. У вас не повинно виникати негативних емоцій, коли якийсь незнайомець робить вам незначні зауваження.

Не будьте зарозумілим

Ми не сперечаємося, що будь-який чоловік повинен випромінювати впевненість. Але фахівці психологи скажуть вам, що між впевненістю в собі і зарозумілістю існує дуже тонка грань. Якщо у вас є своя власна думка з якогось питання, то не потрібно нав'язувати його іншим людям. Якщо ви хочете відчути себе важливим, то не варто забороняти і іншим відчути свою важливість. Пам'ятайте, що ваша люб'язність не повинна віддавати зарозумілістю. Якщо ви вважаєте себе милим, то використовуйте цю чудове перевагу.

Говорите "будь ласка" і "спасибі"

Давайте ненадовго знову опинимося за шкільною лавою, де вчителі постійно твердили нам про важливість хороших манер. Вони вчили нас, що потрібно говорити "будь ласка", коли ми просимо про якусь послугу, і "спасибі", коли ласку було зроблено. Спасибі, будь ласка і вибачте – це той наріжний камінь, який повинен бути в основі будь-якого цивілізованого суспільства.

як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі.