Головна Новини Дозвілля відносини Як справити приємне враження при першому знайомстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Як справити приємне враження при першому знайомстві

Не будьте зарозумілим, частіше посміхайтеся, промовляйте "чарівні" слова, і люди до вас потягнуться

25 вересня 2019, 17:22 comments3068
Поділіться публікацією:
Як справити приємне враження при першому знайомстві

Нові знайомства — це поширене явище для активного чоловіка. Кожен намагається справити на нових співрозмовників позитивне враження, роблячи це свідомо чи ні. Але не потрібно якихось спеціальних методик, щоб виглядати в очах інших приємною людиною. Швидше за все, люди приймуть таке рішення, ґрунтуючись лише на вашому поводженні з ними.

Отже, ви хочете поводити себе з іншими людьми самим гідним чином і притягувати їх до себе? Читайте далі і ми допоможемо вам стати по-справжньому приємним людиною.

Не потрібно злословити з іншими людьми

Якщо у вас свої рахунки з ким-небудь, то краще вибрати більш розумні методи для боротьби, ніж опускатися до лайки і образ. Повірте, це у ваших же інтересах. У вас не повинно виникати негативних емоцій, коли якийсь незнайомець робить вам незначні зауваження.

Не будьте зарозумілим

Ми не сперечаємося, що будь-який чоловік повинен випромінювати впевненість. Але фахівці психологи скажуть вам, що між впевненістю в собі і зарозумілістю існує дуже тонка грань. Якщо у вас є своя власна думка з якогось питання, то не потрібно нав'язувати його іншим людям. Якщо ви хочете відчути себе важливим, то не варто забороняти і іншим відчути свою важливість. Пам'ятайте, що ваша люб'язність не повинна віддавати зарозумілістю. Якщо ви вважаєте себе милим, то використовуйте цю чудове перевагу.

Говорите "будь ласка" і "спасибі"

Давайте ненадовго знову опинимося за шкільною лавою, де вчителі постійно твердили нам про важливість хороших манер. Вони вчили нас, що потрібно говорити "будь ласка", коли ми просимо про якусь послугу, і "спасибі", коли ласку було зроблено. Спасибі, будь ласка і вибачте – це той наріжний камінь, який повинен бути в основі будь-якого цивілізованого суспільства.

lzbaG5NeKbUp0McJWWLCloqx_.jpg

Частіше розтягуйте своє обличчя в усмішці

Це спосіб працює практично завжди. І ми більш ніж упевнені, що він не підведе вас. Посміхайтеся навіть тим людям, які терпіти вас не можуть. Ваша невтомна, широка посмішка здатна зламати будь-яку злобу.

Всі ваші звички діляться на хороші і погані. Але все це суб'єктивно і ваша поведінка змінюється в залежності від людини. Постарайтеся прищепити собі ті якості, про які ми згадували в нашій статті. І ви неодмінно помітите, як всі навколо почнуть ставитися до вас більш по дружньому.

Допомагайте один одному

Тут ми говоримо не тільки про допомогу своїм колегам по роботі, коли ви разом працюєте над проектом, але і про будь-яке сприяння на особистому або посадовому рівні. Абсолютно всі аспекти сучасного світу тісно переплетені з необхідністю жити в гармонії з іншими людьми. Співпраця дозволяє зробити багато важких речей можливими і реальними. Якщо ж ви ще й водій, то неодмінно повинні слідувати цим принципам на дорозі. Наприклад, якщо ви їдете з невеликою швидкістю, то переїдьте на смугу повільного руху, дозволивши іншим водіям безпечно обігнати вас.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно спілкуватися з прекрасною незнайомкою в барі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!