Головна Новини Дозвілля відносини Вчені назвали ідеальний вік для вступу в шлюб
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали ідеальний вік для вступу в шлюб

В наш час ранні шлюби не особливо вітаються

10 жовтня 2019, 16:40 comments11075
Поділіться публікацією:
Вчені назвали ідеальний вік для вступу в шлюб

Дослідники з університету Юти в США вирішили з'ясувати, в якому віці краще вступати в шлюб, щоб він був міцний та надійний.

Під керівництвом доктора Ніколаса Вольфінгера було проаналізовано тисячі особистих анкет та проведено опитування серед подружніх пар різного віку. Результати дослідження показали, що ідеальним для створення сім'ї є вік від 28 до 32 років.

Люди, які вступили в шлюб в цьому віці, більше за інших респондентів задоволені своїм подружнім життям. Серед них рідше відбуваються розлучення.

Відповідно до соцопитування, найбільше конфліктів, які доводять до розриву, трапляються в сім'ях, які узаконили свої стосунки в ранньому віці 18 – 20 років. А також у тих, хто уклав шлюб у більш зрілому віці, наприклад, до 40 років.

Експерти стверджують, що в першому випадку люди розходятьсяч ерез невеликий життєвий досвід, відсутність адекватного погляду на особисті відносини і свободу один одного. А в більш зрілому віці жінки і чоловіки сприймають шлюб, як останню можливість влаштувати своє особисте життя. Із-за цього вони можуть неадекватно оцінити свого партнера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шлюб може стати захистом від депресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!