Головна Новини Дозвілля відносини Сховався в печері: як правильно відпочивати від коханої жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Сховався в печері: як правильно відпочивати від коханої жінки

Іноді у чоловіків бувають моменти, коли хочеться відпочити від усього. Навіть від коханої жінки

11 жовтня 2019, 18:11 comments4098
Поділіться публікацією:
Сховався в печері: як правильно відпочивати від коханої жінки

Життя не така вже проста річ, як може здатися на перший погляд. Весь час доводиться щось вирішувати, кому доводити. Звісно, чоловікам значно важче. Тільки уявіть, вічно сперечатися з жінками хто правий, а хто винен. Вести дитину в садок, постійно роздумувати про те, де взяти гроші, щоб оплатити комунальні послуги, забезпечити жінці весь її гардероб, та ще й собі не забути залишити заначку. Саме тому чоловікам потрібен відпочинок. Хоча б короткий час, коли їх ніхто не турбує і вони залишаються наодинці з собою. Не дарма говориться в книзі "Чоловіки з Марса, жінки з Венери", що іноді чоловікові потрібно залізти в печеру, яку стереже дракон. Жінці не можна наближатися до цієї печери, інакше дракон її з'їсть.

Звичайно, завжди можна просто випити заспокійливе, але більшість чоловіків роблят по-іншому. Вони збирають дружну компанію (без жінок) і йдуть займатися улюбленим хобі. Або просто п'ють пиво.

Неодмінно потрібно вибрати такий вид "спорту", вірніше захоплення, де жінкам взагалі немає місця. А саме: піти пограти у більярд, боулінг, тир або просто попаритися в лазні. Жінка в таких ситуаціях повинна розуміти, що це зовсім не тому, що чоловік її більше не любить. Просто є теми, які він хоче обговорити з друзями без жіночих вух. Зрештою, жінкам це не буде цікаво. А може, він хоче поговорити з друзями про неї. Ось тут вже точно їй краще бути подалі.

Тому, збиратися треба тільки чоловічою компанією. Головне, щоб при цьому знайшлося цікаве заняття, яке дозволить і весело провести час, і обговорити наболіле. А потім, зібравшись з силами, прийти додому, поцілувати кохану і знову вершити великі справи.

Також видання "Коментарі" розповість про помилки, які можуть розвалити будь-які відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!