Головна Новини Дозвілля відносини З якими дівчатами треба терміново припиняти спілкування
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими дівчатами треба терміново припиняти спілкування

На що слід звернути увагу, перш ніж почати пізнавати дівчину краще

18 жовтня 2019, 15:44 comments8928
Поділіться публікацією:
З якими дівчатами треба терміново припиняти спілкування

В наш час, в епоху технологій, все більш популярними стають знайомства хлопців і дівчат через спеціальні сайти або соціальні мережі. Після деякого періоду спілкування виникає питання — чи варто йти на реальну зустріч з дівчиною, котра сподобалася, чи краще згорнути спілкування.

Сьогодні ми вам розповімо про п'ять сигналів, після яких вам слід як мінімум зачекати із зустріччю і гарненько обдумати, чи варто гра свічок.

По-перше, якщо дівчина з бідної сім'ї, може статися так, що в недалекому майбутньому, вам доведеться утримувати всіх її родичів. Зазвичай така ситуація призводить до повного розриву відносин. Хоча зрозуміло, якщо у вас любов справжня, ви разом можете через все пройти.

По-друге, якщо ви тільки що познайомилися з дівчиною, і вона відразу пропонує пообідати в ресторані, після чого піти до неї додому і добре провести час, задумайтеся. Є велика ймовірність того, що до вас у неї було вже багато подібних "побачень". Від такої дівчини можна підчепити небажаний "букет" різних хвороб. Та й швидше за все, вона швидко знайде вам заміну, побачивши більше підходящого чоловіка.

lRhvyvlxeShXXHW2-427pqhYp.jpg

По-третє, намагайтеся уникати дівчат, які думають тільки про чоловіків з великим гаманцем. Таких нескладно вирахувати. Наприклад, вона може цікавитися, на якому автомобілі ви їздите, де працюєте, де живете.

По-четверте, дівчина тільки познайомилася з вами і вже починає говорити про шлюб. При цьому заявляє, що одруження – це злиття двох люблячих сердець. Переважно, для таких жінок важливо просто саме поняття "шлюб". І неважливо, хто буде стояти поруч під час одруження.

По-п'яте, якщо дівчина докладно розпитує вас про шкідливі звички. Наприклад: “Куриш або ні", "чи часто п'єш?", "Як розлучився зі своєю колишньою?" і тому подібне. Швидше за все у цієї дівчини був власний гіркий досвід в минулих взаєминах. Це сумно, але якщо вона не готова довіряти вам, то міцні відносини побудувати не вийде.

Звичайно, далеко не завжди все так і є, як описано в цій статті. Завжди є нюанси. Просто будьте уважні і тримайте вухо гостро.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно відпочивати від коханої жінки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!