Головна Новини Дозвілля відносини Яка звичка може зруйнувати щасливі відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка звичка може зруйнувати щасливі відносини

Така звичка часто призводить до расставання

12 листопада 2019, 19:50 comments4958
Поділіться публікацією:
Яка звичка може зруйнувати щасливі відносини

Американські вчені провели ряд досліджень і з'ясували, яка звичка може зруйнувати ідеальні взаємини у парі. Про це повідомляє 7mednews.

Висновки експертів грунтуються на результатах експерименту, участь в якому взяли 100 студентів з Північної Кароліни. Кожен учасник перебував у романтичних відносинах, тривалістю менше півроку. Вік досліджуваних коливався від 20 до 25 років.

В ході соціологічних опитувань з'ясувалося, що винуватцями в розриві відносин найчастіше є представники сильної статі. Чоловіки регулярно стримує свої емоції, закриваються і не хочуть обговорювати проблеми у взаєминах, воліючи просто "перечекати". Така поведінка призводить до постійних сварок і непорозуміння між партнерами.

Романтичні відносини, які починалися як чарівна казка можуть зруйнуватися в пух і прах, коли між людьми не буде спілкування і бажання спільно працювати над своїми помилками щоб розвиватися, а не стояти на одному місці.

Вчені стверджують, що звичка стримувати свої емоції, особливо негативні, може нашкодити союзу і привести до розставання. Рано чи пізно чаша терпіння буде переповнена, а емоційний сплеск одного з партнерів стане каталізатором багатьох проблем.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому варто частіше обіймати один одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!