Головна Новини Дозвілля відносини Скільки років потрібно зустрічатися до весілля: відповідь експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки років потрібно зустрічатися до весілля: відповідь експертів

Багато пар не відчувають різниці у стосунках після весілля

7 лютого 2020, 14:15 comments14917
Поділіться публікацією:
Скільки років потрібно зустрічатися до весілля: відповідь експертів

Експерти з'ясували, скільки потрібно зустрічатися молодим людям перш, ніж йти під вінець. Про це повідомляє видання Cosmopolitan, посилаючись на дані сайту Bridebook, який допомагає в плануванні весілля.

Згідно зі статистикою, кількість розлучень в світі стрімко зростає, і головна причина може ховатися в необдуманности рішення. Деякі пари поспішають узаконити свої відносини, не бажаючи спершу перевірити їх на міцність.

Вчені провели дослідження, участь в якому взяло близько 4000 сімейних пар. Молоді люди відповідали, скільки часу вони зустрічалися до шлюбу і чому вони зважилися на весілля. Результати дослідження показали, що в середньому перед тим, як зв'язати себе узами шлюбу, молоді люди зустрічаються близько 5 років. При цьому, близько 80% пар заявили, що не помітили особливої різниці у стосунках після шлюбу.

Експерти кажуть, що сучасні люди більш серйозно ставляться до створення сім'ї, тому приймають рішення свідомо. Багато пар перш, ніж йти під вінець хочуть пожити разом кілька років, а лише потім ставити штамп у паспорті.

А ось американські вчені, поспілкувавшись з 3000 пар, прийшли до висновку, що закохані, які одружуються після 2 років шлюбу, на 20% зменшують ймовірність розлучення в подальшому. І чим довше триває роман, тим вище шанси у пари на щасливе майбутнє.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що щасливий шлюб збільшує тривалість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!