Головна Новини Дозвілля відносини Про що можна поговорити на першому побаченні
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що можна поговорити на першому побаченні

П'ять тем, які допоможуть зав'язати розмову під час першого побачення

23 березня 2020, 12:30 comments2709
Поділіться публікацією:
Про що можна поговорити на першому побаченні

Іноді на першому побаченні не відразу вдається почати цікаву розмову. Оскільки ти чоловік, то було б вельми непогано першим проявити ініціативу. Ми підкажемо тобі, які теми можна використовувати як підводку для зав'язування цікавої бесіди.

Яка твоя мрія?

Згідно зі статистикою, приблизно 20% пар, які обговорювали на першому побаченні мрії, хотіли б зустрітися ще раз. Мрії здатні стати тією об'єднуючою темою, яка дозволить проговорити не одну годину. А це вже інтерес іншої властивості.

На якомусь концерті ти була вперше?

Музика — це практично універсальна тема для розмови. Дівчата з радістю діляться враженнями про перший концерт, на якому вони побували. Будь готовий проявити захват.

Чим ти найбільше захоплена?

Про свої хобі дівчина може говорити без угаву. Правда, якщо вона починає соромитися і ухилятися від теми — не наполягай: можливо, її захоплення трохи відрізняється від загальноприйнятих читання і танців.

Ти сова чи жайворонок?

Ні звичайно, ти не питаєш про те, з якою твариною вона себе асоціює, а тільки зондуєш грунт на предмет її способу життя і розпорядку дня. Це допоможе визначити, наскільки ви сумісні.

Як ти любиш проводити відпустку?

Всі люблять відпустку, коли можна без зайвих думок поїхати і побачити нові місця. Зазвичай дівчата охоче розповідають, де їм подобається відпочивати, як і з ким. А якщо вам подобається проводити відпустку в одних і тих же місцях, то з'явиться ще одна тема для розмови.

Ось такі нехитрі теми допоможуть підтримати бесіду на першому побаченні. Також видання "Коментарі" порадить що одягнути на перше побачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!