Головна Новини Дозвілля саморозвиток Уринотерапія від Яценюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Уринотерапія від Яценюка

Російські політтехнологи, які вибудовують агітаційну кампанію наймолодшого кандидата в президенти, від фекальної колірної гами перейшли до проблеми сечовипускання.

14 серпня 2009, 13:41
Поділіться публікацією:
Уринотерапія від Яценюка

Російська політологічна думка, представлена у виборчому штабі Арсенія Яценюка, з деяких пір почала фонтанувати випорожненнями в самому прямому сенсі слова.

Спочатку український електорат був вражений колірним рішенням політтехнологів Яценюка, з яким він вирішив розпочати свій похід в президенти. Але подив розвіяв сам Арсеній Петрович, прокоментувавши, що його бігборди відображають колористичні мотиви нинішньої ситуації в Україні.

Ми повірили. Але ненадовго. Як виявилося, тема фекалій і сечовипускання є домінуючою в ідеологічній роботі його штабу, який був сформований за рекомендацією відомого Віктора Пінчука з перевірених ним особисто кандидатур. Серед них, окрім представників російської думки виявилося і неабияка кількість українського непотребу. На тлі якого особливо виділяється якийсь Володимир Петров, люблячий задарма попіарити себе в якості медіа-кілера.

Звичайно, "кілер" з цього Петрова, як куля з улюбленого ним особисто продукту життєдіяльності, але своєму нинішньому роботодавцю Яценюку він здатний зіпсувати не тільки стілець (в медичному сенсі), але і кров, поставивши хрест на репутації інтелектуально просунутого кандидата нового покоління.

До речі, цю свою "просунутість" Арсеній Петрович вирішив показати світу, взявши на озброєння новомодну звичку спілкуватися з електоратом за допомогою Інтернету, для чого завів собі там відразу п'ять (!) блогів в різних мережах. Ось їх повний список:

Twitter: twitter.com/arseniy2010

LiveJournal: arseniy2010.livejournal.com

YouTube: www.youtube.com/user/arseniy2010

arseniy2010.blogspot.com:

LiveInternet: www.liveinternet.ru/users/3330756

А на офіційному сайті "Фронту змін" Арсенія Яценюк офіційно заявив : "Для запобігання непорозумінь у майбутньому, публікую адреси моїх офіційних блогів у мережі Інтернет, які я буду вести особисто".

І що ж з цього особистого спілкування Арсенія Петровича з електоратом в підсумку вийшло?

Тиждень тому в блозі одного з користувачів "ЖЖ", що ховається під промовистою за себе ніком "lumpen" було залишено повідомлення від відвідувача має аккаунт arseniy2010, зареєстрованого за адресою www.arseniy2010.livejournal.com офіційно належить кандидату в президенти. Так от Арсеній Петрович написав наступне: "І взагалі підходжу я до твоєї мами і рсу їй в рот. заступишься за матусю чи промовчиш ссікливое гавно? Думаю, що ті промовчиш, тому що ві підар московські завжди мовчите коли вам правду кажеш! Бхагагагагагага!!!!"

Провисів цей "яценюковський" текст на блозі недовго: уринофильная думку Арсенія Петровича була досить швидко видалена. Однак через три доби один з блогерів виклав в Інтернеті скріншот відповіді кандидата в президенти з виразами "про маму". Тут же допитливі інтернетчики через пошукову систему Яндекс змогли вирахувати, що повідомлення абсолютно такого ж змісту майже одночасно з "відповіддю Яценюка" на "люмпенської" сторінці було розміщено і від імені того "lumpen".

Природно, у користувачів Інтернету виникла чітка асоціація між Яценюком і тим, хто ховається під ім'ям "люмпен". Але найбільш допитливі з'ясували, що "lumpen" — все ж не Арсеній Петрович, а той самий мало осудний "кілер" Володимир Петров. А проблема з аккаунтом Яценюка виникла просто з-за того, що цей самий декласований журналіст, ведучи відразу кілька блогів, елементарно забув "перелогиниться", а тому залишив запис не під своїм ніком, як хотів, а від імені arseniy2010, в якому він до того був "залягання".

Враховуючи те, що Яценюк офіційно запевняв громадськість, що тільки сам пише у своєму блозі, і тільки він міг ховатися під ніком arseniy2010, виникли закономірні запитання: кому Яценюк намагається мізки загидити, передоручивши це справа відвертим копрофилам? Або ж він сам з їх числа?

Сам "люмпен" Петров після цього моментально стер аналогічний текст у своєму блозі заявив, що він не тільки нічого не пише в чужих блогах, але навіть його особисту сторінку в ЖЖ наповнюють всі, хто захоче.

Але "proUA" все ж вирішив дізнатися офіційну думку з приводу вибухнула в Інтернеті скандалу з блогом Яценюка, направивши в його центральний штаб лист наступного змісту: "Ми б дуже хотів отримати офіційний коментар з приводу питання, активно обсуждающегося в блоггерських сфері та "Живому журналі" в Інтернеті. Більш повно отримати уявлення про обговорюваної теми Ви зможете отримати, перейшовши на посилання http://juliy.livejournal.com/3291466.html і http://kotyhoroshko.livejournal.com/343805.html.

У коментарі ж в першу чергу хотілося б дізнатися, чи дійсно зазначений блог належить Арсенію Яценюку, якщо так, то хто несе відповідальність за його наповнення, які були зроблені організаційні висновки".


Через дуже короткий час з штабу Яценюка прийшла відповідь, що, мовляв, Арсеній Петрович нині у від'їзді, а тому коментар надати немає ніякої можливості. Однак, через кілька годин прийшло ще одне повідомлення: "Ми ще раз уважно перечитали Ваш лист. В ньому Ви вказали дві посилання на Інтернет-сторінки, які не належать і ніколи не належали Арсенію Яценюку".

Тобто, відповідь звівся до констатації, що до обговорення блогерів про висловлювання Арсенія Яценюка на своїй сторінці в ЖЖ, він не має ніякого відношення.

Однак ми з цієї відповіді зрозуміли щось інше. Не наше життя має такий фекальний відтінок, як зображено на бігбордах Яценюка. Це просто відображення світосприйняття, що панує в головах виборчого штабу кандидата в президенти. А тому, завдяки його політтехнологам, воно проривається з клоаки у зовнішнє середовище.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!