Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як правильно вести себе на співбесіді: корисні поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вести себе на співбесіді: корисні поради

Співбесіда – це обов'язковий етап у процесі працевлаштування

8 серпня 2019, 16:20 comments2793
Поділіться публікацією:
Як правильно вести себе на співбесіді: корисні поради

Якщо на співбесіді ви зумієте подати себе у вигідному світлі, то буде набагато простіше знайти перспективну роботу. Тому підготуватися до майбутнього заходу слід з особливою відповідальністю.

Одяг

Перед співбесідою ретельно продумайте, у що одягатися. Зовнішній вигляд і манера триматися мають велике значення і складають перше враження про людину. Адже, як відомо, зустрічають по розуму...Якщо консервативно-діловий стиль викликає у вас відчуття дискомфорту і неприйняття, виберіть одяг за принципом золотої середини. Екстравагантність не доречна при виборі довжини спідниці, прикрас, парфумерії, зачіски та макіяжу.

В офісі

Прийдіть на 15 хвилин раніше обумовленого часу. Цим ви покажете, що поважаєте роботодавця і цінуєте його час. Але не поспішайте негайно потрапити на зустріч, краще уважно озирніться. Якщо ви спізнюєтеся не зі своєї вини, зателефонуйте і попередьте про це.

Як правильно сісти

Своєю позою ви формуєте враження про себе. Поза на співбесіді повинна бути відкритою, але скромною. Добре, коли руки лежать на колінах або на столі. Ноги краще ставити прямо, не схрещуючи їх під стільцем. Можете спробувати повторити позу співрозмовника. Створіть зручний простір для комфортного емоційного спілкування.

Очі та жести

Уважно дивіться співрозмовнику в очі. Так ви справляєте враження зацікавленою і впевненої в собі особистості. Спостерігаючи за виразом обличчя роботодавця, вам легше буде зрозуміти, як він сприймає ваші слова, і при необхідності ви зможете підкоригувати свою відповідь або розповідь. Не забувайте про жестикуляцію: помірна і правильна, вона зробить вашу мову більш переконливою.

Раніше видання "Коментарі" називало рейтинг речей, які не можна робити на співбесіді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!