Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як поставити правильний удар: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як поставити правильний удар: кілька корисних порад

Бувають моменти, коли треба постояти за себе або близьких

28 серпня 2019, 16:40 comments3648
Поділіться публікацією:
Як поставити правильний удар: кілька корисних порад

Практично кожен з сучасних чоловіків потрапляв в ситуацію, коли замість слів, доводилося застосовувати фізичну силу як аргумент.

Причиною зіткнення може бути як ваша поведінка, так і навпаки, неадекватні дії щодо вас. Як би там ні було, постояти за себе і зуміти захистити своїх близькі потрібно вміти.

Однак ак кажуть, одного бажання мало, над добре поставленим ударом потрібно працювати. Безперечно, є чоловіки, які ніколи не замислювалися над необхідністю тренувати власний удар, і це не заважало їм перемагати у бійці. Проте, дуже багато молодих хлопців, в житті яких ще не було серйозних зіткнень, хвилюються про те, що в потрібний момент не зможуть за себе постояти. Щоб не чекати неприємної ситуації, треба братися за роботу.

Як поставити удар?

Перше що потрібно зробити це реально оцінити власний фізичний стан. Якщо ви в цілому міцний чоловік, тоді слід починати з освоєння основної техніки рукопашного бою, а головне техніки нанесення ударів руками. Якщо силою ви похвалитися не можете, потрібно зайнятися собою, щоб збільшити загальну силу рук.

aieBnwlxyXsILObmrO84UC4rD.jpg

Займатися в тренажерному залі або відвідувати турнік із брусами біля будинку, вибір за вами. Позаймавшись 3-6 міс. і заклавши фундамент, слід перейти до вивчення основ нанесення точних і чітких ударів. Краще на початку записатися у відповідну секцію, курси самооборони або найняти спеціального інструктора. Якщо у вашому місті таких "гуртків" немає, завжди можна знайти відео-тренування в інтернеті.

Засвоївши ази, потрібно приступати до практики. Ви не вірно подумали, якщо вирішили, що це заклик бити людей. Можна знайти потрібну секцію або тренажерний зал в якому є ринг і потроху практикувати спаринг з партнером. Якщо ж тренування на очах у інших чоловіків вам не комфортні, завжди можна знайти альтернативу.

Для того щоб поставити правильний удар, потрібно тренуватися. Для таких тренувань вдома, потрібно мати спеціальний інвентар, який зробить ваше тренування найбільш ефективним, а головне безпечним. Краще всього для цього підходить звичайна боксерська груша.

Купивши боксерський мішок, ви зможете проводити тренування в зручний час і в спокійній обстановці. Боксерський мішок не тільки дозволяє відпрацювати ефективний удар, але і дозволяє виплеснути зайву енергію і негативні емоції.

В принципі можна закінчувати сьогоднішній матеріал, головне вже сказано. Тренуючись з грушею, ви доведете ваші рухи, тобто удари, до автомата, і якщо раптом доведеться оборонятися, ви будете робити це на рівні підсвідомості.

Видання "Коментарі" також розповість, як правильно готується до марафону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!