Головна Новини Дозвілля саморозвиток Думки, яких потрібно позбутися якомога швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Думки, яких потрібно позбутися якомога швидше

Іноді наш власний настрій - це єдиний баласт, який не дає досягти успіху

16 вересня 2019, 15:30 comments4043
Поділіться публікацією:
Думки, яких потрібно позбутися якомога швидше

Зрозуміло, в більшості наших невдач винне суспільство, керівництво, влада або родичі. Вони вставляють палиці в колеса, дають непотрібні поради або просто нереальні розпорядження. Але іноді варто подивитися тверезо на ситуацію і зізнатися самим собі, що всьому виною наша власна невпевненість в собі. Дуже часто в нашій голові виникають думки і настрояния, які змушують нас опустити руки і не йти по наміченому шляху з повною віддачею. Часто та енергія, яка потрібна для професійного успіху, гальмується подібними негативними думками. Не будьте одним з тих чоловіків, які дотримуються помилкових переконань, які завдають негараздів виключно їм самим. Ось список популярних думок, які можуть завдати непоправної шкоди вашій кар'єрі.

"Це знаходиться поза моєю владою"

Це найбільш зручний спосіб, щоб відступити у важкій ситуації. Ваш людський потенціал залежить не від долі, удачі чи втручання вищих сил. Ваше життя повністю знаходиться у ваших руках. Беріть на себе відповідальність і не чекайте того моменту, коли удача сама вам посміхнеться. І постарайтеся мужньо зустріти випробування, які встануть на вашому життєвому шляху.

"Моє майбутнє залежить від мого минулого"

Звільніться нарешті від власного минулого. Воно ні в якій мірі не направляє ваше майбутнє. Знайте, ви єдиний, кому під силу направляти своє майбутнє туди, куди забажаєте. Дуже часто чоловіки вважають, що у них нічого не вийде. А все тому, що постійно думають про поразки, які зазнали в минулому. Але це не так. Ваше майбутнє цілком і повністю буде таким, яким ви самі хочете його зробити. Просто витягніть уроки зі своїх минулих помилок, простіть себе і почніть рухатися вперед з ще більшою силою.

b21SVY8564Ap8uJieDmIxYJqR.jpg

"Я те, що про мене думають інші"

Ні в якому разі! Ви та людина, якою ви хочете бути. Думка оточуючих нічого не каже про вас, це лише відображення їх власної розумової діяльності. Запам'ятайте, ви не зможете постійно всім догоджати і подобатися, тому позбудьтеся нарешті звички завжди шукати схвалення у людей. Не важливо, наскільки погано люди думають про вас, не варто турбуватися про їх злі думки. І навіть якщо ви вирішите припустити, що люди неправильно думають про вас, то це також поганий підхід. Це лише покаже те, що вам не вистачає впевненості в собі.

“Я повинен бути досконалим. Це мета мого життя"

Практично неможливо досягти повної досконалості. Ви або живете за правилами перфекціоніста, постійно звинувачуючи весь світ через його недосконалість, або стаєте чоловіком, який робить все, що в його силах, і намагається досягти власної мети. Ваша мета не повинна бути досконалою, адже швидше за все ви не зможете її досягти і залишитеся розчарованими собою.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять речей, які допоможуть стати краще.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!