Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як привчити себе до регулярних занять спортом
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привчити себе до регулярних занять спортом

З чого почати, якщо ви прийняли остаточне рішення зайнятися спортом

20 вересня 2019, 15:10 comments2351
Поділіться публікацією:
Як привчити себе до регулярних занять спортом

У кожної людини в житті наставав момент (і не один раз), коли вона урочисто обіцяла собі, що почне займатися спортом. Як правило, причини перенести реалізацію цього рішення на декілька днів, а то й зовсім відмовитися від нього, не змушували себе довго чекати. Важливі справи, втома, початок цікавого фільму. І ви говорили собі: "Трохи пізніше".

Так що ж робити, щоб змусити себе займатися спортом і в той же час не переступати через свій внутрішній стан? Спробуємо допомогти вам накреслити свій тренувальний план.

Спочатку потрібно викроїти час для легких і нескладних тренувань. Просто потрібно вибрати певний час доби (вранці, в обід або ввечері) і поставити собі установку, що в цей час будете витрачати кілька хвилин на заняття зарядкою. Такий точний і розмірений графік допоможе організму звикнути до нового ритму, і тоді з'явиться можливість рухатися далі.

wDl36EXtcmbyGqek7pDiaGulk.jpg

Для певного стимулу можна займатися фізичними вправами за компанію з другом або подругою. Так буде веселіше, і більше того, ви будете мотивувати і підтримувати один одного.

Також фахівці говорять про те, що спортом можна займатися багато і відразу. Все, звичайно ж, залежить від загальної фізичної підготовки. Але починати варто з малого, а з часом збільшувати навантаження. Поступово ви будете звикати до фізичних вправ, і вони стануть для вас звичним ритуалом, як перегляд новин або прийом їжі.

Займайтеся тим, від чого ви отримуєте задоволення. Між іншим, фахівцями доведено, що коли спорт поєднується з посмішкою і позитивним настроєм, то результат від нього вдвічі кращий, ніж від насильства над собою.

qWjhNsp_rBzWw573OHvc4C68q.jpg
І нарешті, останнє, але найважливіше – потрібно визначити власну мету. Зменшити вагу, поліпшити загальну форму, чи може ви хочете випрямити поставу або певні м'язи підкачати, або просто відчути себе бадьоріше... Якщо ви будете знати, для чого ви це робите, то результат не змусить себе довго чекати, і ніяка лінь і відмовки не зламають вас.
Також видання "Коментарі" розповість, як правильно підготуватися до зимових пробіжок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!