Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як остаточно здолати лінь: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як остаточно здолати лінь: кілька корисних порад

Наші кращі ідеї так і вмирають без єдиного шансу на реалізацію. Час покласти цьому край

11 жовтня 2019, 15:30 comments3014
Поділіться публікацією:
Як остаточно здолати лінь: кілька корисних порад

Всі радощі життя можуть пройти повз вас по вині вашого неробства. Ви так і залишитеся мовчазним спостерігачем. У вас може бути безліч крутих ідей, як поліпшити ваше життя. Але це не буде мати ніякого сенсу, оскільки вони так і залишаться на стадії ідей.
Пропонуємо вашій увазі вісім способів почати діяти:

Мотивуйте себе
Ви так і будете відкладати ваші справи, якщо у вашій голові будуть думки: "Мені треба встати, але я не можу, краще я зроблю це пізніше". Спробуйте знайти нові способи мотивувати себе.
Покінчіть з минулим
Якщо у вас в голові є дуже багато проектів, забудьте про них. Починайте з чистого аркуша. Беріться за наступну справу, лише коли покінчіте з попередньою. Ви повинні бути зосереджені на чомусь одному.
Перерахуйте справи
Складіть список всіх речей, які вам необхідно зробити. Неважливо, що це — прибирання в квартирі, прогулянка з собакою чи написання книги.

Перестаньте аналізувати
Інколи ви занадто багато думаєте і аналізуєте. Це заважає вам рухатися далі. Якщо у вас щось не виходить, не звинувачуйте себе і не зациклюйтеся. Ви завжди можете повернутися до цього пізніше, а поки займіться чим-небудь іншим.

Не відволікайтеся

Усуньте все, що відволікає вас від важливих справ. Не відволікайтеся на книги, телебачення, комп'ютер. Це допоможе вам повністю зосередитися на тих справах, які ви повинні зробити.

Розподіліть справи за пріоритетами
Виберіть найважливіше з того, що ви повинні зробити протягом дня, тижня або року. Потім виберіть наступне за важливістю, і так далі до кінця списку.

Наведіть порядок
Наведіть порядок на вашому столі, у вашому домі, у вашому гардеробі. Будь-який безлад у вашому житті викликає безлад у вас і в голові. Усунення безладу очистить ваш розум.

Візьміть вихідний
Можливо, вам здасться, що ця порада трохи суперечить іншим. Але якщо ви влаштуєте собі відпочинок, ніхто не помре і світ не перевернеться. Зате потім ви зможете повернутися до роботи зі свіжими силами. Тим самим ви підвищите свою продуктивність.

Ці поради не чарівні. Все, що вони вам дають — це можливість встати і почати діяти. Далі все буде залежати від того, наскільки наполегливо ви будете працювати, щоб досягти своєї мети.

Також видання "Коментарі" розповість, які якості повинен мати успішний чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!