Головна Новини Дозвілля саморозвиток Психологи дізналися, як нові знайомства впливають на здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи дізналися, як нові знайомства впливають на здоров'я

Здоров'я людини дійсно пов'язане з її оточенням

15 листопада 2019, 15:50 comments3600
Поділіться публікацією:
Психологи дізналися, як нові знайомства впливають на здоров'я

Американські вчені провели серію досліджень і прийшли до висновку, що нові знайомства позитивно впливають на здоров'я людини. Про це повідомляє видання 7mednews.

В експерименті брали участь групи студентів з різних університетів Америки. Їх завдання полягало в тому, щоб пройти спеціальне тестування і протягом певного часу заводити нові знайомства. Під час дослідження за поведінкою і психологічним станом учасників спостерігали психологи.

В результаті експерименту з'ясувалося, що студенти, які активно заводили собі нових друзів і підтримували з ними спілкування, дійсно відчували себе краще в психологічному плані. Вони стали більш впевненими в собі, рішучими, розширювали свій кругозір і позитивно стали оцінювати багато життєвих речей.

Фахівці впевнені, що кожна людина потребує друзів, чим більшим буде її коло спілкування, тим краще і швидше вона буде розвиватися як особистість. Тому не варто соромитися заводити першими розмову, обмінюватися думками, отримувати досвід і нові знання, адже це не просто зробить ваше життя цікавішим, але й позитивно вплине на ваш настрій і здоров'я в цілому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому людям потрібно частіше обіймати один одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!