Головна Новини Дозвілля саморозвиток Черпайте сили з великої Мрії: в Україні вперше відбувся масштабний освітньо-мотиваційний Dream BIG Forum
commentss НОВИНИ Всі новини

Черпайте сили з великої Мрії: в Україні вперше відбувся масштабний освітньо-мотиваційний Dream BIG Forum

Організатором і натхненником першого форуму Dream BIG Forum став засновник девелоперської компанії TARYAN Group Артур Мхітарян.

5 березня 2020, 17:58 comments1696
Поділіться публікацією:
Черпайте сили з великої Мрії: в Україні вперше відбувся масштабний освітньо-мотиваційний Dream BIG Forum

В Україні відбувся освітньо-мотиваційний захід, який зібрав повний Палац спорту (майданчик на 6 тис. глядачів) — Dream BIG Forum.

"Цей форум ми присвятили Мрії. Потужній силі, що запалює серця. Мрія – це про творення і прагнення зробити світ кращим. Черпайте сили з великої Мрії, йдіть за нею і ніколи не здавайтеся! Саме ці слова ми сказали тисячам людей в залі, я дякую кожному за потужну енергетику і натхнення, це було незабутньо", – заявив організатор Dream BIG Forum Артур Мхітарян.

Унікальність заходу в тому, що він став симбіозом виступів, котрі надихають і мотивують, а також захоплюючого шоу – такого формату в Україні ще не було. З гостями ділилися своїм досвідом досягнення найсміливіших мрій і високих цілей експерти з абсолютно різних сфер життя.

Крім Артура Мхітаряна, на форумі виступили перший Президент України Леонід Кравчук, бізнесмен і державний діяч, який стояв біля витоків створення сучасного Дубая, Ахмед Бін Байат, відомий американський письменник Роберт Грін, засновник FEDORIV Group і FEDORIV Agency Андрій Федорів, співзасновник Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь, мотиваційний спікер Алла Клименко і видатний український боксер Олександр Усик. Ведучою заходу була Маша Єфросиніна.

Окремої несподіванкою для гостей став виступ співачки TAYANNA, вона приєдналася до Алли Клименко під час її мотиваційної промови. А завершальний виступ Артура Мхітаряна супроводжувалося ефектним аудіо-візуальним шоу.

З високою часткою соціальної відповідальності організатори підійшли і до фінального гала-вечора – він перетворився на благодійний аукціон, де лотами стали індивідуальні зустрічі покупця зі знаменитими спікерами. У підсумку, Dream BIG Forum зібрав 1,5 млн грн для благодійного фонду "Таблеточки", який допомагає сім'ям та онковідділенням дитячих лікарень боротися за життя і мрії маленьких пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!