Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чотири незвичайних професії для екстравагантних чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири незвичайних професії для екстравагантних чоловіків

Можливо, серед них криється робота твоєї мрії

7 травня 2020, 15:41 comments4879
Поділіться публікацією:
Чотири незвичайних професії для екстравагантних чоловіків

Завжди мріяли про справжню чоловічу професію? Щось на зразок поліцейського, пожежника, військового. Чи інженера, який створює величні будівлі. Або капітана судна, який борознить океани. Все це дуже добре, але сьогодні ми розповімо тобі про незвичайні професії, які, можливо, зацікавлять не кожного чоловіка, але неодмінно заінтригують небагатьох обраних.

Фумельє

bOPLXwhsis8rWD7X-sx5EEc82.jpg

Міцний алкоголь і сигари — частина твого життя? Можливо, варто перетворити хобі у професію. Фумельє (він же сигарний сомельє) вибирає, подає і обрізає сигари для гостя. Також в обов'язки фумелье входить підбір алкоголю під ту чи іншу сигару в залежності від настрою і побажання клієнта. Однак є нюанс: сигарами треба жити і відрізняти їх одну від іншої.

Складальник Lego

lRhFSRC0G5Ddv1tRkvT-B19zn.jpg

Для тих, хто в дитинстві не награвся в конструктор, є чудова новина: цим можна займатися професійно. Саме збирачі конструкторів роблять ці чарівні скульптури з тисяч кубиків для виставок і магазинів. До речі, проводяться навіть професійні змагання по збірці.

Прибиральник айсбергів

Від танучих не по днях, а по годинах льодовиків відколюються близько 59 тисяч айсбергів різної величини в рік. А тепер згадай, чим закінчилася історія з "Титаніком", і ти зрозумієш, для чого потрібна професія прибиральника айсбергів. Щоб не сталося зіткнень з судами і нафтовими платформами, спеціальний Міжнародний льодовий патруль стежить за дрейфуючими крижаними брилами і буксує їх подалі від шляхів навігації.

Археолог-патоэколог

p8hxwJWB3zxjbqV1OpQynIJJX.jpg

Пошук предметів давніх часів теж може бути вузьким. Наприклад, спеціалізація патоэколога — зводиться до пошуку і аналізу екскрементів. Так, без жартів: представники даної професії досліджують продукти життєдіяльності наших предків, щоб визначити, чим вони харчувалися, який спосіб життя вели і чим хворіли. Так що якщо тобі здається, що робота археолога банальна — є альтернатива.

Подумай, може одна з цих професій — саме та, про яку ти мріяв? Також видання "Коментарі" розповість про найбільш небезпечні для здоров'я професії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!