Головна Новини Дозвілля секс Рольові ігри: 10 з половиною секс-сценаріїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Рольові ігри: 10 з половиною секс-сценаріїв

25 січня 2010, 10:20 comments6917
Поділіться публікацією:
Рольові ігри: 10 з половиною секс-сценаріїв

Про те, наскільки корисно в сексуальне життя вносити нотки творчості і різноманітності, написано дуже багато. Рольові ігри — це один з кращих способів урізноманітнити сексуальне життя партнерів.

За допомогою гри можна втілити в життя найзаповітніші мрії і фантазії. Якщо ви втомилися від одноманітності і хочете розширити сексуальні горизонти, то це те, що вам потрібно. Кожен раз ви будете перевтілюватися в новий образ, відчувати різні відчуття — починаючи від збентеження милою і безневинною діви і закінчуючи пристрастю дослідної розпусниці.

Рольова гра починається не обов'язково в рамках квартири, інформує Passion.ru. Можна більш ретельно підійти до цього питання і почати здалеку. Чи часто ви відвідуєте бібліотеку? А може, ви взагалі там не буває?

Але ж гру можна почати і в такому, здавалося б, зовсім не сексуальному місці. Або в музеї, наприклад. Чому б не поєднати приємне з корисним? Тут підійде сценарій з молоденькою студенткою і досвідченим професором. Або "знайомство" може відбутися в ресторані: дівчина біля барної стійки викликає у чоловіка сильне сексуальне збудження.

Сценаріїв у ігор дуже багато. Щоб ви не заплуталися, наведемо нижче найвідоміші. Це — тільки "керівництво до дії", не більше того. Все у ваших руках!

Господиня квартири і сантехнік

Напевно, жоден чоловік не встоїть перед тим, щоб не відчути укол ревнощів, якщо його жінка скаже, що в його відсутність приходив сантехнік перевірити труби. Так от нехай він і побуде цим самим сантехніком, який ходить по квартирах і періодично натикається на розкішних жінок в домашніх халатах, які так і хочеться скинути своїми грубими руками ... Але — не можна ... А може, господиня квартири зовсім і не проти? Перевіримо?

Учитель і учень

Строгий викладач не прийняв у вас залік? Але ж ви ж не могли пустити в хід весь арсенал спокушання, тому і не здали ... А в грі можна робити все, щоб заповітна оцінка виявилася у вас в кишені. Тим більше що встояти перед молодою і сексапільною студенткою дуже непросто!

Молодий недосвідчений юнак і зріла жінка

Майже кожен молодий хлопчик мріє опинитися в обіймах зрілої і досвідченої жінки. Але де ж вони могли зустрітися? Може, це сусідка, з якою частенько вітаєшся на сходовій клітці?

Вони зіткнулися в парадній, вона попросила його допомогти винести щось важке з дому. Він допоміг. Але як доросла жінка може не віддячити? Звичайно, вона покликала його на чай з пирогами, а там ... Там спалахнула пристрасть, жінка не змогла встояти перед його молодістю і красою.

У цій грі всі дії в руках дівчини. Адже спокушати сором'язливого хлопця — справа досить непроста, підвладне тільки дослідної партнерці.

Лікар (медсестра) і пацієнт

Пам'ятайте прийом у стоматолога? А адже його цілком можна імітувати в домашніх умовах. Ось приходить пацієнт, сідає на крісло і починається огляд. Огляд — це досить інтимний процес, і якщо одне лише рух доктора перевищить рамки, то почнеться гра ...

Молода недосвідчена дівчина і зрілий досвідчений чоловік

Напевно, кожній дівчині хочеться знову відчути себе невинною і, можливо, заново пережити ті відчуття, які зазвичай супроводжують перший секс. А якщо перший досвід був не дуже вдалий, то за допомогою цієї гри можна виправити помилки.

У будь-якому випадку, приємно опинитися в сильних і надійних руках і весь процес спокушання і залицяння віддати в руки чоловіка.

Спідничка в складочку, білі шкарпетки, рожева футболочка і шпильки в волоссі ... Молодість, ніжність і непорочність ... Будь-якому чоловікові захочеться відчути себе фатальним спокусником.

Повія і клієнт

"Дівчину викликали?" — з цієї коронною фразою можна зайти в кімнату до коханого. Звичайно, при цьому не потрібно забувати про яскравою червоною помаді і шпильках. Ви виконаєте все його бажання і занурить його у світ егоїстичних насолод, коли не потрібно думати про відчуття партнера, коли все підпорядковано тільки йому одному і він розчиняється в цьому блаженстві ...

Насильник і жертва

Ця фантазія багатьох пар, адже саме в цій грі ми повертаємося до витоків і любимо один одного по-тварині. Ви чините опір? Ви просите пощадити вас? Кричите? Не допомагає? Ваш насильник ще більше збуджується і входить в раж? Так може, розслабитися і отримати задоволення?

Казкові персонажі

Якщо ви і ваш партнер маєте здорове почуття гумору, то ви цілком можете зіграти в ліжку цілу казку. Наприклад, "Червону Шапочку" або "Білосніжку". І тут, звичайно, потрібен цілий арсенал аксесуарів і артистизму. Але ж як це захоплює!

ностальгія

Ви пам'ятаєте, як прекрасний був той вечір, коли він зробив вам пропозицію? Які почуття відчули ви, почувши ці заповітні слова, скільки радості було на його обличчі, коли ви сказали "так"! Але ж можна все повторити!

Спробуйте відтворити ту обставину, що призвело до хорошого сексу, влаштуйте вечір в стилі "ретро" і постарайтеся подумки поринути саме в той час! Коли ви жили безтурботним життям, у вас не було дітей, а ви були надані тільки самим собі. Насолоджуйтеся цими спогадами разом і зробіть ваш секс таким, яким він був раніше.

Начальник і підлеглий (секретар — директор)

Начальником може бути як жінка, так і чоловік. Розглянемо той варіант, при якому роль начальника грає жінка. Дія може починатися з того, що начальниця робить догану за погану роботу і натякає на те, що вже подумує про його звільнення.

Кому ж захочеться втрачати роботу з хорошим окладом і симпатичним начальником? Тому недбайливий підлеглий починає шукати способи, щоб загладити свою провину і справити враження.

Якщо він проти ігор

Є чоловіки, які категорично проти театральних вистав в ліжку, але їх жінкам не варто впадати у відчай! Незважаючи на те, що такі чоловіки не захочуть грати будь-яку роль, вони з радістю сприймуть ваші перевтілення.

Ви можете просто грати для себе. Одягніться фатальний спокусницею, намажте тіло блискітками і спробуйте станцювати йому легкий танець. Невже він встоїть перед вами? Ви отримаєте задоволення від своєї гри, а він навіть і не здогадається, що саме зараз і був той самий рольової секс, якого він так раніше боявся.

Не варто також забувати про такий важливий аспект, як аксесуари, адже за допомогою них можна ще більше зануритися в світ насолод. Наручники з хутром, м'яка батіг, маски на обличчя і багато іншого можуть подарувати вам багато відчуттів. І, звичайно ж, за допомогою одягу можна зробити вашу гру більш реалістичною.

У секс-шопах дуже великий асортимент еротичної одягу: костюми Снігуроньки, медсестри, зайчика, еротична шкільна форма. Скільки фантазій спадає на думку, коли бачиш це різноманітність.

Ще один з важливих моментів — підбір музики. З її допомогою можна створити більш відверту атмосферу, під ритми музики людина неусвідомлено починає розслаблятися і рухатися в такт. Якщо підібрати правильну музику, вона додасть гармонійності рухів і налаштує вашу пару на потрібну хвилю.

Не потрібно боятися пропонувати партнерові щось нове! Тим самим ви віддаляєтеся один від одного, приховуючи свої справжні бажання, а між люблячими людьми секретів бути не повинно.

А ось для тих, хто все-таки соромиться пропонувати партнерові рольові ігри, прекрасно підійде маска на очі. Одягніть маску або зав'яжіть за допомогою легкого шарфика очі партнеру, щоб він міг відчувати тільки вас і не бачити нічого навколо, тим самим повністю занурюючись в насолоду. Ви дуже здивуєтеся, але гострота отриманого від сполучення задоволення різко зросте. А ваш партнер зануриться в світ нових емоцій і відчуттів. І, можливо, перегляне свої погляди на пошук нового в сексі.

За матеріалами: ДАРИНА



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!