Головна Новини Дозвілля секс Перший секс-символ рок-музики: Елвіс Преслі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший секс-символ рок-музики: Елвіс Преслі

Сьогодні, 16 серпня, весь світ відзначає День пам'яті короля рок-н-ролу Елвіса Преслі - співака, актора, шоумена, експериментатора і першого секс-ідола в світі музики

16 серпня 2011, 17:30
Поділіться публікацією:
Перший секс-символ рок-музики: Елвіс Преслі

Рівно тридцять чотири роки тому не стало Елвіса Арона Преслі — саме йому відомий музичний журнал Rolling Stone визначив почесне третє місце в рейтингу найбільших виконавців усіх часів і народів. Сьогодні Елвісу виповнилося б 76 років, хоча і складно уявити першого секс-символу рок-музики в такому поважному віці.

Але, не дивлячись на передчасну смерть, Елвіс встиг зробити чималий внесок в розвиток поп- і рок-індустрії. І назавжди залишився в історії як успішний, сміливий і яскравий новатор не тільки в музиці, а й в умінні донести її до глядача. Саме він вперше на сцені поєднав музику і шоу з хореографією, яскравими костюмами і спецефектами. Музичні критики то вони зневажали його, то називали генієм від музики.

Перший повноцінний альбом Елвіса "Elvis Presly" вперше в історії звукозапису розійшовся тиражем понад мільйон примірників. Тоді ж пішли і перші телевиступи, що викликали шок у Америки і поклоніння тисяч американських підлітків. Музика, одяг, рухи, манери Елвіса — все було не схоже на звичайних виконавців. Одночасно піднялася хвиля обурення з боку старшого покоління, який вважав Преслі вульгарним і бездарним. Але епоха світової слави Елвіса Преслі почалася — його творчість початок завойовувати слухачів і глядачів Старої Європи: Німеччини, Великобританії, Франції.

"Коментарі" простежили творчий шлях Елвіса Преслі на прикладі десяти знакових пісень, які так чи інакше змінювали його життя, а деякі — змінили хід історії музики. Детальніше читайте тут



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!