Головна Новини Дозвілля секс Експерти пояснили, в якому віці краще починати сексуальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти пояснили, в якому віці краще починати сексуальне життя

Ідеального віку для початку статевого життя немає

30 липня 2019, 11:45 comments5948
Поділіться публікацією:
Експерти пояснили, в якому віці краще починати сексуальне життя

У чоловіків і жінок статеве дозрівання відбувається в різному віці, а психологічна зрілість – взагалі для кожного індивідуальна. Тому питання про початок статевого життя є досить складним.

Експерти стверджують, що ідеального віку немає, тому що це залежить від регіону проживання (на півдні дівчата мають більш ранній початок статевого дозрівання, ніж на півночі), культурних та релігійних уподобань, соціального статусу жінки і ще багатьох інших причин.

"Але фізіологічно жінка повністю готова до інтимних стосунків у віці 18-19 років, саме в цьому віці статеві органи готові до статевих контактів, мають природний захист слизових оболонок, імунітету, і готовність до пологів у випадку вагітності. Щодо чоловіків – фізіологічно чоловік готовий до інтимних стосунків з 15-16 років, але найчастіше в цьому віці чоловік ще не готовий відповідати за наслідки таких відносин", — йдеться в повідомленні.

Сексологи радять вступати в інтимні стосунки, коли люди дозріли психологічно. Деякі люди вже в 16-18 років прекрасно усвідомлюють, що секс — це не тільки задоволення і якийсь "заборонений плід" але і відповідальність. Так як небажана вагітність і хвороби передаються статевим шляхом, а також і інші неприємні сюрпризи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що медики встановили несподіваний ефект від регулярного сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!