Головна Новини Дозвілля секс Як чоловіку правильно підготуватися до сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловіку правильно підготуватися до сексу

Десять речей, які має зробити чоловік перед сексом, якщо хоче порадувати і себе, і кохану

29 серпня 2019, 14:50 comments30492
Поділіться публікацією:
Як чоловіку правильно підготуватися до сексу

Так-так-так, секс повинен бути спонтанним і швидкісним. І, по можливості, відбуватися в клубному туалеті. Але є необхідний мінімум речей, які прописані в лайнап навіть найшвидшого статевого акту. Ось що потрібно зробити перед тим, як повалити дівчину на диван і, брудно лаючись, залізти своїми м’язистими ручищами під її спідницю.

1. Сходити в душ

Кажуть, що деяким жінкам подобається запах чоловічого поту, але раз на раз не доводиться: краще перестрахуватися. Постарайтеся не затримуватися в душі надовго — а якщо затримуєтеся, то залиште партнерці, хоча б веселу книгу з картинками.

2. Почистити зуби

Це автоматично включається в попередній пункт. Пам’ятайте: раптом справа дійде до поцілунків та інших ласк ротом.

3. Вибрати потрібний парфум

Вибираючи "парфум для сексу" пам’ятайте: жінку заводить запах тестостерону. У парфумерному магазині можете взяти тестостероновий одеколон або мускусний. Ефект у них схожий.

4. Переконатися, що ви не переїли

Переїдати перед сексом ні в якому разі не можна — по-перше, ви просто заснете, а по-друге, навіть якщо і не заснете, то будете набагато менш маневрені. Як наслідок, про кульбіти Камасутри доведеться забути. Ідеальна їжа перед сексом: овочі, фрукти або легкий салат.

5. Не переборщити з випивкою

Вона, звичайно, підвищує бажання, але знижує можливість належним чином його здійснити. Не вірите нам — повірте групі Dead Kennedys і словами пісні "Too drunk to fuck". Хороший варіант: чарка коньяку або келих вина. Найкращий варіант: чашка міцного чаю.

f8UT45nOYcWp8LtxCQ445KwHE.jpg

6. Перевірити якість постільної білизни

Зрозуміло, в тому випадку, якщо місцем для сексу є ваша ліжко. Також простежити, щоб на наволочці не залишилося слідів помади вашої попередньої жінки, а на простирадлі — крихт від з’їденого перед сном бутерброда.

7. Поголитися

Згадайте крихту мудрості "Джентльмен голиться два рази в день — перед сексом". Або результати опитування соціолога Андрія Корнілова, які показали, що 40% жінок подобаються вуса і борода більше, ніж поголене підборіддя.

8. Забезпечити собі прикриття

А саме: покласти презерватив куди-небудь, звідки його буде зручніше дістати в найвідповідальніший момент (в кишеню, під подушку, на тумбочку).

9. Зняти одяг з партнерки

Роздягнути партнерку краще повільно і зосереджено. Особливо повільніше і зосередженіше слід обходитися з колготками і бюстгальтерами: знімати їх важко, а якщо порвете — може дійти і до скандалу.

10. Зняти шкарпетки

З себе. Після цього видихнути і з почуттям впевненості в собі лізти на барикади. Якщо що — ми тримаємо за вас пальці.

Видання "Коментарі" також розповість, де найкраще займатися сексом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!