Головна Новини Дозвілля секс Що найбільше лякає чоловіків під час сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Що найбільше лякає чоловіків під час сексу

Навіть найкрутіші мачо мають свої власні страхи, коли опиняються у ліжку

4 вересня 2019, 16:45 comments7594
Поділіться публікацією:
Що найбільше лякає чоловіків під час сексу

Не секрет, що навіть серед впевнених у собі чоловіків багато таких, які бояться напартачити під час сексу. А оскільки найкращий спосіб здолати свої страхи — це познайомитися з ними ближче, ми розглянемо п'ять найвідоміших страхів, які супроводжують чоловіка і не дають йому повністю поринути в насолоду.

1. Вчасно не встане

Звичайно, чоловікам в плані сексу складніше, ніж жінкам, адже від них вимагається, щоб "дядько твердо стояв на ґрунті", як співається в пісні Бумбокса. Запорука міцної ерекції — це хороше наповнення печеристих тіл кров’ю, опрацювання найдрібніших капілярів і хороший кровообіг в цілому. Ти можеш досягти цього, скориставшись Вакуумної помпою. Плюси вакуумного масажу в тому, що ти можеш зробити його безпосередньо перед сексом і отримати гарантовану міцну ерекцію. Як це працює? Проста фізика: в колбі, в яку ти помістив член, створюється негативний тиск, за рахунок чого кров наповнює дрібні капіляри, буквально піднімаючи пеніс на очах. Тепер ти можеш викреслити страх відсутності ерекції зі свого жахливого списку!

2. Невчасно впаде

Коли в самий невідповідний момент "все пропало", обидва партнери опиняються в незручному становищі. Щоб уникнути такої неприємності, ми рекомендуємо тобі підстрахуватися і скористатися Ерекційне кільце. Це маленьке чарівне засіб "все в одному" — кільце віджимає капіляри, перешкоджаючи відтоку крові і надійно "фіксуючи" ерекцію на місці, робить член об’ємніше, твердіше і продовжує статевий акт. А на додаток до всього, багато колечка мають невеликий вбудований вібратор, який стимулює клітор партнерки при кожному зіткненні і прискорює настання її оргазму. Відмінний варіант, чи не так?

3. Маленький розмір

Хоча безліч досліджень підтверджує, що для жінок важливий не розмір чарівної палички, а майстерність чарівника, більшість чоловіків продовжують переживати з приводу своїх розмірів, а вже якщо це заважає тобі вести активну і впевнену статеве життя, значить пора почати працювати над собою. Що можна порекомендувати в такому випадку? Ти можеш вибрати швидкий варіант — надіти збільшує насадку на пеніс і відразу отримати +5 до довжини, а й -20 до чутливості, адже по суті, така насадка — це дуже товстий презерватив. Звичайно, це дуже самовіддано, але можна спробувати і інші способи удосконалення свого агрегату, наприклад, вакуумний масаж з помпою і кремом для збільшення члена, або спеціальні екстендери, поступово витягають член в довжину. В такому випадку, звичайно, результат буде не відразу, зате без втрати відчуттів. Так що вибирати тобі.

p-XRy8M7_rCF5yuqnpiVV7NPS.jpg

4. Скоростріли

Кому захочеться виявитися в ролі Швидкого Джо, який закінчив, не встигнувши почати? Щоб не зійти з дистанції завчасно, ми радимо тобі в першу чергу регулярні тренування (так-так, тепер це називається не мастурбація, а тренування витривалості). А для надійного захисту від фальстарту скористайся спеціальними кремами або спреями, що продовжує статевий акт. Пролонгатори наносяться на найчутливіші зони члена — головку і вуздечку, щоб притупити зайву чутливість. У їх складі найчастіше ви виявите лідокаїн або інші анестетики. У більшості випадків, це додасть тобі 15-30 хвилин до забігу, перетворивши його на справжній марафон!

5. Незапланована вагітність

За статистикою, більше 80% чоловіків під час сексу турбуються про те, що вони раптово стануть татами. Але, по правді кажучи, більшість жінок також абсолютно не налаштовані раптово стати мамами, тому якісні засоби контрацепції безсумнівно важливі. Презерватив для багатьох — оптимальний засіб запобігання і від вагітності, і від неприємних захворювань. Проте, багато хто стикався з ситуацією, коли презерватив рветься в самий невідповідний момент. Щоб цього не сталося, а у тебе на голові не додалося сивого волосся, користуйся поліуретановими презервативами — вони тонше, міцніше і не викликають алергію. Ну і не забувай про достатню кількість лубриканта — менше тертя, більше задоволення, надійніше захист.

Тепер ти знаєш, як підстрахуватися від неприємностей в ліжку. Не дай страхам перешкодити щасливому сексуальному житті!

Також видання "Коментарі" розкаже, чому під час стосунків пропадає секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!