Психологи розповіли, чому не варто з друзями говорити про секс

Причина криється в тому, що люди схильні порівнювати себе

Під час дружніх бесід є безліч тем, які можна обговорити. Однак є і заборонені теми, які краще ніколи не піднімати. Зокрема, це стосується сексуальної тематики.

Психологи стверджують, що багатьом людям подобається ділитися подробицями інтимного життя, причини при цьому бувають різні. Одним важливо просто похвалитися, а іншим потрібна порада, щоб поліпшити сексуальні навички.

Однак, не варто розповідати про секс навіть близьким друзям, тому що це негативно позначається на самому інтимному життю партнерів та їх відносинах в цілому.

Виявляється, причина криється в тому, що люди схильні порівнювати себе. Зокрема, людина починає порівнювати себе з друзями, приміряє на власному житі успіхи або недоліки інших людей. При цьому не важливо, наскільки правдива інформація, якою діляться товариші. Якщо людина починає вислуховувати ці історії, то вони рано чи пізно впиваються в пам'ять і переносяться на власний досвід.

Через такі ситуації у людини може знизитися сексуальне бажання, тому що вона перестає бути впевненою у собі та своїх силах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому жінки втрачають інтерес до сексу.