Головна Новини Дозвілля секс Чоловіча лінь веде до погіршення сексу, – дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіча лінь веде до погіршення сексу, – дослідження

90% жінок скаржаться на своїх партнерів

25 жовтня 2019, 09:50 comments3277
Поділіться публікацією:
Чоловіча лінь веде до погіршення сексу, – дослідження

Французькі вчені провели дослідження і прийшли до висновку, що чоловіча лінь може стати причиною погіршення сексуальних відносин.

Експерти провели соціологічне опитування серед представниць слабкої статі і з'ясували, що 90% жінок не задоволені своїми другими половинками через те, що вони не виконують домашніх обов'язків.

Результати дослідження також підтвердили, що сімейні пари, які змогли правильно розподілити і сумлінно виконують свої справи по дому, займаються сексом на 30% частіше, ніж інші. А ось чоловіки, що основний тягар роботи поклали на плечі своєї коханої не можуть похвалитися такими показниками.

Психологи радять чоловікам задуматися про результати дослідження і зробити якісь заходи, щоб поліпшити не тільки секс, але і сімейні відносини в цілому. В першу чергу, не варто лінуватися, адже підтримка і взаємодопомога – це головні показники міцного і надійного союзу.

Цікавий факт: на світлошкірих чоловіків надходило на 70% більше скарг від своїх партнерок через відсутність працелюбності, чого не скажеш про темношкірих чоловіків, які виявилися більш налаштовані на правильний розподіл домашніх обов'язків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які способи допоможуть остаточно перемогти лінь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!