Головна Новини Дозвілля секс Як урізноманітнити секс у шлюбі: кілька секретів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як урізноманітнити секс у шлюбі: кілька секретів

З часом у шлюбі приїдається все, в тому числі і секс

10 лютого 2020, 12:40 comments9749
Поділіться публікацією:
Як урізноманітнити секс у шлюбі: кілька секретів

Яскравість інтимних відносин можуть зіпсувати "роки спільного життя", тому що все буденно і нецікаво. Як "перезавантажити" відносини? Якими способами урізноманітнити сексуальне життя?

В першу чергу, варто відкинути сором'язливість і невпевненість, адже подружжю потрібно повернути в сексуальне життя яскравість і пристрасть, а для цього необхідно діяти більш рішучими методами.

- Рольові ігри. У кожного є сексуальні фантазії, а це хороша можливість їх втілити. Можна вибрати будь-який тип гри, додадуть пікантності спеціальні костюми, які можна замовити по інтернету, купити в секс-шопі або зробити самостійно.

- Домінування і підпорядкування. Можливо, вашому інтимному життю не вистачає "родзинки" такого плану. Часто секс буває скутим через те, що один з партнерів надто схильний все контролювати. Йому варто повністю підкоритися волі другого в сексі, відпустити будь-які сумніви і беззаперечно виконувати волю коханої людини. Крім нових, абсолютно невідомих раніше відчуттів, між подружжям після такої близькості обов'язково зросте довіра.

- Шопінг в магазині для дорослих. Можна разом відвідати секс-шоп, ознайомитися з асортиментом товарів, обговорити з чоловіком, щоб йому хотілося застосувати на практиці. Це може розігріти захоплення другої половинки, особливо, якщо ви знайдете в магазині для себе щось особливе.

- Зміна обстановки. Якщо раніше секс в якомусь цікавому або екстремальному місці сприймали на "ура", то тепер інтимне життя асоціюється з домашнім ліжком. Слід змінювати обстановку, побільше подорожувати, виїхати за місто в тихе і спокійне місце або зняти готель.

- Перегляд еротичних фільмів. Всі люблять після важкого робочого дня розслабитися разом зі своєю другою половинкою і подивитися кіно. Однак, фільм дорослого змісту здатен звільнити навіть зануреного по вуха в побут чоловіка або дружину. Діліться враженнями після перегляду, використовуйте вподобані прийоми — це допоможе не тільки запалити пристрасть, але і емоційно зблизитися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому секс взимку краще, ніж влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!