Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як швидко відростити волосся після невдалої стрижки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко відростити волосся після невдалої стрижки

Невдала стрижка — неприємність, але це не кінець світу

2 квітня 2020, 17:30 comments3833
Поділіться публікацією:
Як швидко відростити волосся після невдалої стрижки

Якщо ваш похід до перукаря закінчився невдало — не поспішайте засмучуватися. Волосся рано чи пізно відросте, варто трошки почекати. А прискорити їх зростання можна за допомогою правильного догляду та харчування.

Масаж голови

Особливих навичок масажу від вас не потрібно. Досить  протягом декількох хвилин в день акуратно масажувати шкіру голови кінчиками пальців. Це покращує кровообіг і сприяє роботі волосяних фолікулів. Масаж можна поєднувати з нанесенням реп'яхової або касторової олії — вони відмінно стимулюють ріст волосся і покращують їх зовнішній вигляд.

Розчісування

Часте використання гребінця теж надає масажний ефект, покращує циркуляцію крові і сприяє активному зростанню густої шевелюри.

Правильний шампунь

Для швидкого росту волосся вибирайте такі засоби по догляду, які містять кофеїн і вітаміни групи В. Такі шампуні зроблять ваше волосся не тільки більш довгими в найкоротші терміни, але і додадуть їм енергії і блиску.

Правильні продукти

Як не крути, а здоров'я волосся починається з правильно підібраного раціону. У ньому обов'язково має бути достатньо білка (м'ясо, риба, сочевиця, сир), вітаміну Е (соняшникова і оливкова олія, волоські горіхи), омега-3 (жирна риба — оселедець, лосось), міді (авокадо, виноград, кешью), цинку (яловичина, морська риба, устриці, сир) і кремнію (овес і пшениця).

Також варто пам'ятати про негативні фактори, які навпаки уповільнюють ріст волосся: стрес і алкоголь. Щоб волосся росло швидше, потрібно регулярно медитувати і розслаблюватися без вживання спиртних напоїв.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приховати, що у вас брудне волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!