Головна Новини Дозвілля стиль і краса Дешево і ефективно: очищаючі маски для обличчя в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дешево і ефективно: очищаючі маски для обличчя в домашніх умовах

Догляд за обличчям — важлива складова жіночої краси

29 липня 2019, 12:35 comments10330
Поділіться публікацією:
Дешево і ефективно: очищаючі маски для обличчя в домашніх умовах

Попри величезний вибір готових косметичних масок для обличчя в магазинах, багато хто дотепер віддають перевагу перевіреними роками домашнім засобам. Чому? По‑перше, маски, приготовані своїми руками, часом куди ефективніше покупних. А по-друге, ви точно знаєте, що наносите на обличчя, адже всі інгредієнти відбирали та змішували самі. Готувати очищувальні маски для обличчя в домашніх умовах — це економія і часу, і грошей

Яєчна маска

Це простий рецепт маски, яку легко приготувати вдома. Вона необхідна, коли шкіра найбільше має потребу в харчуванні й зволоженні. Отже, для приготування яєчної маски вам знадобляться такі інгредієнти: 2 чайні ложки будь-якого фруктового соку — яблуко, апельсин або грейпфрут (звичайно, сік повинен бути свіжовичавлений); 1 яєчний жовток; 1 чайна ложка домашнього сиру; 1 чайна ложка олії (краще використовувати оливкову).

Маску слід нанести на шкіру рівномірним шаром і змити через 15-20 хвилин. З соком цитрусових краще бути обережніше, якщо ви володарка чутливої шкіри — використовуйте яблучний фреш.

Вівсяна маска

Відмінна маска, яка глибоко живить шкіру обличчя, робить її бархатистою і вирівнює тон. Для її приготування знадобляться: 1 столова ложка вівсяних пластівців (попередньо подрібнити в кавомолці або блендері); 1 столова ложка молока або жирного кефіру; 1 столова ложка меду (також необхідно перевірити на наявність алергії).

Наносити маску необхідно на добре очищену шкіру на 20 хвилин. Якщо ви володарка сухої шкіри, то в таку маску можна додати кілька крапель олії, яка дасть необхідне зволоження.

Огіркова маска

Маст-хев для дівчат, які бажають висвітлити тон обличчя, надати шкірі сяйва і глибоко зволожити. Огіркову маску з давніх-давен використовували для освітлення веснянок. Отже, для приготування огіркової диво-маски вам буде потрібно: 1 свіжий огірок; сметана або живильний крем.

Огірок необхідно натерти на тертці і змішати зі сметаною або кремом. Наноситься така маска на 15-20 хвилин і змивається теплою водою. Огіркова маска також може допомогти позбутися від пігментних плям і темних кіл під очима.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як повернути волоссю густоту і блиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!