Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як чоловіку правильно доглядати за собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловіку правильно доглядати за собою

На що чоловікові слід звернути особливу увагу при догляді за собою

12 серпня 2019, 14:32 comments6032
Поділіться публікацією:
Як чоловіку правильно доглядати за собою

Чоловіки люблять вдавати з себе таких собі брутальних мачо. Але це не означає, що потрібно нехтувати елементарною гігієною і правилами догляду за собою.

1. Дихання

Кожен чоловік повинен стежити за своїм диханням. Для цього потрібно два рази на день ретельно чистити зуби і язик. Останньому варто приділити особливу увагу, оскільки на ньому часто залишаються бактерії. Якщо ж правила гігієни дотримуєтеся, а запах все одно переслідує вас, є сенс почати пити більше води. При необхідності терміново освіжити дихання можна з'їсти солодке свіже яблуко. Якщо проблема з диханням все ще залишається актуальною, проблему потрібно шукати усередині, так що має сенс звернутися до лікаря.

2. Прищі і чорні крапки

Як правило, чорні крапки з'являються через закупорки пір. Проблема не завжди полягає у відсутності гігієни, однак ігнорувати таку недугу не можна. Має сенс придбати очищуючий тонік і протирати ним обличчя перед сном. Також допоможе саліциловий розчин. Він ефективний, коштує недорого, а придбати його можна в будь-якій аптеці. Ні в якому разі не можна видавлювати чорні точки руками. У кращому випадку це може привести до почервоніння шкіри. У гіршому – до занесення бруду в пори.

X8SIevAGU6k0Ms6TydAqIz2vL.jpg

3. Неприємний запах

Ні для кого не секрет, що чоловіки рясно потіють. Звичайний ранковий душ тут не допоможе, особливо влітку. Необхідно підібрати дезодорант, який зможе нейтралізувати неприємний запах. Однак якщо і дезодорант не допоможе, має сенс замінити його антиперспірантом. Він запобіжить появі поту, але пам'ятайте, що використання антиперспірантів підлітками небажане. Це пояснюється тим, що в силу перехідного віку підлітки досить рясно пітніють. Підліток, не даючи можливості шкірі вільно дихати, може заробити фурункульоз, тому молодим людям слід віднестися до цього питання відповідально.

4. Парфум

Наскільки б розкішним і дорогим був парфум, перевіряти його потрібно виключно на поверхні шкіри. Справа в тому, що запах розкривається у всій своїй повноті саме на тілі людини. Але навіть якщо аромат підібраний вдало, його можна зіпсувати, лише переборщивши з парфумом. Не варто виливати на тіло половину флакона, цілком достатньо пари легких натискань на розпилювач.

5. Стан губ

Потріскані губи не прикрашають чоловіка, а додають йому вид мандрівника, що бреде з верблюдом через пустелю. Жодної поважаючій себе жінки не буде приємно цілувати такого чоловіка. Якщо вас часто турбує проблема сухих потрісканих губ, придбайте гігієнічну зволожуючу помаду і користуйтеся нею при необхідності.

6. Чиста спина

Як не дивно, про спину багато хто забуває, а найчастіше стан чоловічої спини залишає бажати кращого. Навряд чи дівчині буде приємно під час сексу нігтями здирати жовті голівки з прищів. Та й чоловік буде відчувати себе ніяково. Але зневірятися не варто. Цю проблему допоможе вирішити спеціальний антибактеріальний гель для душу. Краще, щоб у його складі була присутня саліцилова кислота.

tWSHQmneRs32KSfWFyevf_sEj.jpg

7. Рослинність в носі

Чоловік може приємно пахнути і нескінченно добре виглядати в новому дорогому костюмі, ретельно випрасуваних штанях і начищених туфлях, але який у цьому сенс, якщо у нього стирчать волосся з носа? Часто чоловіки не помічають цього недоліку в своєму іміджі, а деякі помічають, але повністю його ігнорують. Тому якщо дівчина піднесла вам в подарунок тример, варто задуматися, чи не намагається вона на щось натякнути.

Видання "Коментарі" також розповість вам, чи варто відрощувати бороду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!