Головна Новини Дозвілля стиль і краса 6 причин ламкості волосся, про які варто знати
commentss НОВИНИ Всі новини

6 причин ламкості волосся, про які варто знати

Всі ми хочемо бути володарками здорового волосся

15 серпня 2019, 21:45 comments4209
Поділіться публікацією:
6 причин ламкості волосся, про які варто знати

З ламким волоссям створюється маса проблем — вони погано укладаються, псують будь-яку зачіску, повільно або взагалі не ростуть. Чому це відбувається?

- Ультрафіолетове випромінювання. Руйнівний вплив ультрафіолетових променів робить негативний вплив не тільки на шкіру, але також на стан волосся. Тому, незважаючи на те, що багато хто до цих пір відмовляються від головного убору, робити цього ні в якому разі не варто. UVA — і UVB‑промені і спека висушують волосся зсередини, роблять їх більш ламкими, крихкими і зменшують кількість пігменту, від якого залежить яскравість і насиченість кольору.

- Неправильне використання приладів для термоукладки. Незважаючи на те, що сучасні виробники стайлерів, фенів і прасок змагаються у створенні більш безпечних приладів, те, що вони не шкодять волоссю, стверджувати навряд чи можна. У зв'язку з цим, навіть якщо ви поспішаєте, уникайте занадто гарячих температурних режимів (200-240 градусів) на користь 180-190 градусів на утюжках і стайлерах і вибирайте холодний режим при використанні фена щоб уникнути надмірної сухості і ламкості локонів.

- Аксесуари. Незважаючи на те, що великі шпильки з намистинами сьогодні на піку моди, щоб не нашкодити волоссю, важливо носити їх грамотно. Регулярно стягнуте в тугий хвіст, прикрашене важкими шпильками, волосся починає втрачати силу, ламається і випадає.

- Харчування. Щоб зробити пасма більш еластичними, блискучими і міцними, включіть в щоденний раціон темно-зелені овочі (броколі, шпинат, огірки, мангольд), несмажені горіхи, авокадо, нут, сочевицю, жирну морську рибу, устриці, індичку, яйця і кисломолочні продукти.

- Проблеми з шлунково-кишковим трактом. Налагоджена робота шлунково-кишкового тракту – запорука того, що вітаміни, мінерали, біофлавоноїди та інші корисні речовини, що надходять з продуктів, забезпечують стабільну життєдіяльність внутрішніх органів і здоров'я волосся.

- Щоденний догляд. Банальні щоденні hair-ритуали, до яких ви звикли настільки, що давно перестали звертати увагу на техніку виконання, також можуть бути причиною ламкості волосся. Наприклад, скручування і віджимання локонів після миття – під забороною. Правильним рішенням буде акуратно промокнути пасма сухим рушником, не травмуючи їх.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як зробити волосся більш густими і здоровими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!