Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як чоловікові правильно підібрати окуляри
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловікові правильно підібрати окуляри

При виборі окулярів чоловік повинен орієнтуватися на форму обличчя

19 серпня 2019, 17:19 comments2880
Поділіться публікацією:
Як чоловікові правильно підібрати окуляри

Ще зовсім недавно окуляри асоціювалися з образом ботаніка-лузера. Рогова оправа, товсте скло і скромний очкарик, над яким всі глузують, – таким був портрет типового невдахи.
Носити окуляри було не модно, і молоді люди намагалися цього всіляко уникати. Краще було сидіти і жмуритися, ніж одягти цей убивчий аксесуар. Але зараз тенденції змінилися. У моді дотепність і ерудиція. Фраза "Brainy is new sexy!" з популярного серіалу "Шерлок" сьогодні на всіх на вустах. А що ще, як не окуляри, допомагає підкреслити образ інтелектуала?
Тому мода на них відродилася: окуляри стали важливим елементом стилю і повноправним повсякденним атрибутом нашого гардероба. Сьогодні їх носять навіть ті, у кого взагалі немає проблем із зором. Для них роблять окуляри з лінзами-"нульовками". Враховуючи нинішній рівень популярності даного аксесуара, дуже важливо знати і розуміти, що підходить саме Вам.

Nq5zJI8o_rP1Tyr0QRXFRETua.jpg
Овальне обличчя. Власникам цієї форми особи дуже пощастило, тому що її прийнято вважати ідеальною. А це означає, що Вам підійде практично будь-яка оправа. Так що можна сміливо експериментувати! Але, на наш погляд, найбільш виграшно Ви все ж будете виглядати в окулярах прямокутної форми.
Кругле обличчя. Круглолиці люди часто прагнуть надати своєму обличчю овальні обриси. Сміємо припустити, що це пов'язано з тим, що через великі скули і щоки їх часто сприймають повними, навіть якщо вони і зовсім не страждають зайвою вагою. Візуально звузити обличчя Вам допоможуть окуляри з широкими дужками, прямокутної або квадратної форми.
Квадратне обличчя. Чоловіки, що володіють цією формою обличчя, вважаються брутальними. Вони справляють враження суворих і прямолінійних. Вийти з цього амплуа їм допоможуть окуляри овальної або круглої форми. Вони пом'якшать лінію підборіддя і підкреслять очі.
Прямокутне обличчя. Тут ситуація схожа з вищеописаною: людей з прямокутним обличчям, також дуже часто сприймають твердими й непохитними. Пом'якшити образ можна за допомогою окулярів з широкою масивною оправою. Вона візуально вкоротить обличчя і зробить образ гармонійним.
Трикутне обличчя. У володарів трикутного обличчя проблема прямо протилежна. Додати своєму образу мужності, візуально збільшивши підборіддя і зрівноваживши, тим самим, широкий лоб і вузький низ, можна за допомогою окулярів у тонкій оправі, квадратної або прямокутної форми.
Ромбовидне обличчя. Люди з такою формою обличчя зустрічаються досить рідко. Збалансувати вузьке підборіддя, зменшити ширину скул і "прибрати" зайву довжину обличчя зможуть окуляри з масивної верхньою частиною. Така оправа приверне увагу до очей і врівноважить лице.
Також видання "Коментарі" розкаже вам, чи варто відрощувати бороду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!