Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що жінки бачать в бородатих чоловіках
commentss НОВИНИ Всі новини

Що жінки бачать в бородатих чоловіках

У першу суботу вересня всі брутальлные мужики святкували Всесвітній день бороди

10 вересня 2019, 16:56 comments4845
Поділіться публікацією:
Що жінки бачать в бородатих чоловіках

Дослідники з Університету Квінсленда в Австралії вирішили з'ясувати, як борода впливає на привабливість чоловіка. Для участі в експерименті вчені запросили понад 8,5 тисяч жінок. Їм показували фотографії бородатих, з щетиною і гладенько поголених чоловіків, після чого просили оцінити їх сексуальність.

Експеримент показав, що чоловіків з щетиною або бородою жінки вважали майже на 20% більш привабливими, ніж чоловіків без будь-якої рослинності на обличчі.

Так чому ж бородаті чоловіки привертають жінок?

Зрілість

Борода додає віку кожному чоловікові. А жінки, як правило, шукають зрілого, а значить надійного партнера, навіть якщо самі про це не замислюються.

yZU5txX-L2fPChDvuKQVivjwc.jpg

Міцне здоров'я

Так само, як чоловіки обожнюють красиве жіноче волосся, так і жінки на підсвідомому рівні оцінять доглянуту бороду. Густа борода говорить про високий вміст чоловічих гормонів і самопочуття в цілому, що гарантує здорове потомство і підсвідомо впливає на вибір жінок.

Батьківські якості

Бородані вважаються дбайливими татками, бо зрілість впливає і на оцінку їх потенційних батьківських якостей. Адже, на думку жінок, дорослий чоловік точно готовий до створення сім'ї і стане турботливим батьком.

GFdehzHPhfBnNNa3mB6XIi7bZ.jpg

Мужність

Поруч із таким брутальним на вигляд чоловіком жінка відчуває себе в безпеці, він притягує її. Вся справа в тому, що борода продовжує асоціюватися з первісною мужністю і силою, які хочуть бачити дами у своєму супутнику життя.

Здатність доглядати

Щоденний догляд за густою бородою займає чимало часу. Жінка припускає: якщо чоловікові не лінь стежити за рослинністю на обличчі, про свою партнерку він буде піклуватися не гірше.

Також видання "Коментарі" розповість, за що жінка цінує чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!