Головна Новини Дозвілля стиль і краса Імідж понад усе: підбираємо діловий костюм правильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Імідж понад усе: підбираємо діловий костюм правильно

Чоловікові слід врахувати цілий ряд важливих факторів, щоб не помилитися при виборі ділового костюма

18 вересня 2019, 13:19 comments6966
Поділіться публікацією:
Імідж понад усе: підбираємо діловий костюм правильно

Іноді створюється ілюзія, що вибрати костюм — це простіше простого. Розмір правильний підібрав — і всі справи. Але кожен чоловік індивідуальний. Слід враховувати риси обличчя, статуру, вік. До того ж відіграє важливу роль, куди ви плануєте одягати костюм.

Сьогодні ми розповімо, як правильно підібрати костюм і бути на висоті у вишуканому товаристві.

Як вибрати чоловічий костюм? 

При виборі чоловічого костюма дуже важливо приділити особливу увагу його забарвленням. Якщо чоловік більшу частину часу проводить в офіційній обстановці, то краще всього зупинити свій вибір на діловому костюмі темного тону, наприклад, це може бути – синій, темно-синій, чорний і сірий.

А тепер давайте в деталях, більш докладно розглянемо, на що потрібно звертати увагу при виборі чоловічого костюма.

Почнемо, мабуть, з плечей.

Як правило, вибір будь-якого костюма починається з піджака. Приміряючи піджак, зверніть увагу на спину і плечі. Неприпустимо щоб піджак надто був приталеним, також не можна, щоб він був занадто мішкуватим.

Далі дивимося на комір і плечовий пояс. Вони повинні акуратно лягати на шию. Застебніть піджак, якщо останній ґудзик не застібається, переходимо до наступної моделі, ця вам не підходить.

PLGTxAMcK2e0VKRgAlAMnhDzT.jpg

Переходимо до талії

На сьогоднішній день чоловіки зазвичай після покупки ділового костюма, віддають його в ательє для припасування по фігурі. Піджаки зазвичай шиють вже приталеними.

Взуття

Взуття один з найголовніших елементів ділового чоловічого костюма. По взуттю дуже багато чого можна сказати про власника. Приміряючи взуття, ви повинні відчувати повний комфорт, крім того взуття повинне створювати гармонію до вашого костюма.

Зап'ястя

Вибираючи піджак, подивіться на довжину рукавів. Якщо вони закривають сорочку, значить занадто довгі. Довжина рукава, обов'язково повинна бути коротше манжета сорочки як мінімум на 1,5 сантиметра.

Шия

Між верхньою частиною піджака і верхнім ґудзиком сорочки має бути відстань у два сантиметри. Вибираючи дорогий піджак, дивіться, щоб і сорочка була не дешевше. Таке поєднання покаже всім, який у вас чудовий смак.

axdw6nPpyQx956w_54gQkqgCP.jpg

Щиколотка

Штани до піджака повинні бути завужені донизу, ширина – 22 сантиметри. Щоб ваш образ був ефектним для оточуючих, особливу увагу приділіть защипам, ними можна зробити акцент на ваш силует. Ще одним критерієм вибору штанів можна назвати їх довжину. Зазор між штанами і туфлями повинен дорівнювати одному-двом сантиметрам.

Також видання "Коментарі" пропонує декілька порад шанувальникам чорної одягу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!