Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як швидко відростити волосся: п'ять професійних секретів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко відростити волосся: п'ять професійних секретів

В середньому за місяць волосся відростає на 1-2 сантиметри

19 вересня 2019, 12:50 comments11809
Поділіться публікацією:
Як швидко відростити волосся: п'ять професійних секретів

Повільний ріст волосся є досить поширеною проблемою сьогоднішнього дня. Тому багато жінок шукають шляхи вирішення, намагатися розкрити секрет того, як відростити волосся і зробити їх густими і шовковистими.

Далеко не всі люди розуміють, що швидко відростити довжину неможливо! Довжина волосся залежить від темпу росту волосся, у всіх людей він різний, проте, в середньому, зростання волосся становить 1,5 – 2 см в місяць. Проте все ж є невеликі секрети, завдяки яким можна прискорити зростання волосяних фолікул.

- Частіше стрижіть волосся. Попросіть свого перукаря, щоб він зрізав 1 сантиметр кожен місяць (ваші волосся росте швидше, ніж ви думаєте, і це не позначиться на довжині);

- Доглядайте за шкірою голови. Втирання сироватки або використання шампуню з терапевтичним доглядом, який містить у своєму складі ефірні масла (наприклад, авокадо), кілька разів на тиждень не буде зайвим.

- Використовуйте сухий шампунь. Експерти підтверджують, що мити голову кожен день — погана звичка, від якої потрібно позбавлятися. Але часто відбувається так: волосся по всій довжині ще виглядають чистими, в той час як коріння активно натякають вам, що пора відправитися в душ. В таких випадках рекомендується використовувати сухий шампунь.

- Уникайте пучків. Якою б симпатичною і багатофункціональною вам не здавалася ця зачіска, від неї варто відмовитися. Це пошкоджує волосся, робить їх ламкими і сприяє появленюю посічених кінчиків.

- Приймайте вітаміни. Список вітамінів, які слід вживати для краси та здоров'я волосся, відомий і загальнодоступний. Отримати їх можна як із спеціальних комплексів, так і з певних продуктів харчування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що може стати причиною ламкості волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!