Найдивніші секрети краси від світових знаменитостей

Не все вирішує дорога косметика і б'юті-процедури

Кожна дівчина мріє виглядати розкішно, тому вдається до маленьких б'юті-секретів, які допомагають в будь-яких ситуаціях. Голлівудські зірки теж люди, і щоб завжди залишатися на висоті знаменитості застосовують різні лайфхаки по догляду за собою, деякі з них досить дивні.

Пляжні локони від Coca-Cola

Англійська модель і актриса Сьюкі Уотерхаус зізналася, що її волосся після миття стає тонким, рівним та повністю позбавляється об'єму і цей факт дуже засмучує знаменитість. Вирішити її проблему допоміг улюблений багатьма газований напій Coca-Cola. З його допомогою волосся стає скуйовдженим і недбалими. При погляді на таку Сьюкі виникає відчуття, що дівчина тільки що повернулася з пляжу, настільки свіжо вона виглядає. Якщо ви хочете зробити собі локони surf-style, після миття обполосніть їх газованою водою.

Приборкуємо апетит за допомогою запаху грейпфрута

Всі мріють про таку шикарну та привабливу фігуру, як у голлівудської актриси Дженніфер Лопес. Але не всі знають, що тримати себе у формі зірці допомагає масло грейпфрута, кілька крапель якого вона наносить вранці на зап'ясті і нюхає протягом дня, щоб придушити почуття голоду.

Пиво + мед = шикарне волосся

Своїм маленьким б'юті-секретом поділилася також відома британська актриса Кетрін Зета-Джонс, яка має густе та розкішне волосся. Зірка розповіла, що досягти такого ефекту їй допомагає власноруч приготовлена маска з меду і пива. Після миття отриману суміш необхідно розподілити по всій довжині волосся, а через 15-20 хвилин змити водою. Єдиний мінус такого лайфхака – сильний запах від хмільного напою, який можна відчути за кілометр.

Рослинна олія для білосніжних зубів

Зірка фільму "Залізна людина" Гвінет Пелтроу не втомлюється вражати своєю білосніжною посмішкою. Але все це не завдяки частим походам до стоматолога і дорогим зубним пастам, секрет криється в іншому. Виявляється, що Гвінет щоранку натщесерце бере чайну ложку рослинної олії і тримає її в роті протягом 20 хвилин. Зірка заявляє, що таким способом можна вивести токсини з організму та покращити здоров'я ротової порожнини.

Дитяча присипка для волосся

Зараз все більшою популярністю користується сухий шампунь, який допомагає жінкам освіжити зачіску і додати їй об'єму. Але в однієї з найкрасивіших актрис Голлівуду Анджеліни Джолі є альтернатива такому способу – вона вже багато років використовує дитячу присипку, яка допомагає з легкістю привести волосся в порядок, плюс до всього має приємний запах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які б'юті-лайфхаки по догляду за собою вважаються найпопулярнішими.