Головна Новини Дозвілля стиль і краса Названа одна з основних причин появи ранніх зморшок
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа одна з основних причин появи ранніх зморшок

Ранні зморшки - бич сучасних жінок

14 листопада 2019, 17:15 comments1935
Поділіться публікацією:
Названа одна з основних причин появи ранніх зморшок

Американські дієтологи провели дослідження і визначили продукт, який може спровокувати появу ранніх зморшок. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Вчені вважають, що надмірне вживання цукру в будь-якому вигляді негативно впливає не лише на організм, але і на стан шкіри. Глюкоза, яка входить до складу продукту, руйнує структуру білків, зокрема і колагену. В результаті цього шкіра стає менш пружною, еластичною, втрачає свій колір і на ній з'являються зморшки.

Ранні зморшки – бич сучасних жінок, які за допомогою дорогих кремів і косметологічних процедур, бажають якнайшвидше від них позбутися. Але проблему можна лише відтягнути на час, а не усунути її назовсім. З віком зморшок буде ставати все більше, але правильне харчування і догляд за собою будуть підтримувати шкіру в тонусі.

В першу чергу, фахівці не радять щодня перевищувати норму вживання простих цукрів на 20%. Але рекомендують включати в свій раціон харчування побільше фруктів і овочів, серед яких: брокколі, авокадо, боби, морська риба. Правильне харчування забезпечить профілактику появи ранніх зморшок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який напій захистить від зморшок і зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!