Головна Новини Дозвілля стиль і краса У Києві зняли рекламу для Puma
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві зняли рекламу для Puma

Головними героями рекламного ролика стали українські моделі

15 листопада 2019, 15:35 comments1444
Поділіться публікацією:








У Києві зняли рекламу для Puma

Всесвітньовідомий спортивний бренд Puma влаштував колаборацію з корейським брендом ADER Error. Так, вони презентували свою нову колекцію теплого одягу: анораки, масивні світшоти, олімпійки, дуті куртки і спортивні штани. У лінійку увійшли спортивне взуття на товстій підошві, рюкзаки та шапки.

Варто відзначити, що в рекламному ролику присутні кадри з видом на Арт-завод "Платформа" і вулицю Велика Житомирська. Відомо, що панорама Києва засвітилася в одній зі сцен, яку знімали на даху багатоповерхівки. Крім того, у відео знімалися українські моделі.

Представники компанії поділилися, що за допомогою відеоролика вони хотіли донести до всіх, що за недосконалостями ховається щось більш глибоке і прекрасне. Новинки вже можна придбати на сайті Ader Error.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецька компанія Puma представить свій перший "розумний" годинник. Аксесуар націлений на шанувальників спорту, тому вони будуть плавними і легкими у вазі — 27 грамів завдяки деяким вирізам на бічній частині пристрою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!