Головна Новини Дозвілля стиль і краса У Нью-Йорку відкриється перший у світі музей макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку відкриється перший у світі музей макіяжу

У музеї регулярно проходитимуть масштабні виставки

27 листопада 2019, 20:05 comments1432
Поділіться публікацією:
У Нью-Йорку відкриється перший у світі музей макіяжу

Навесні 2020 року в Америці відкриється перший у світі музей макіяжу. Про це розповіла одна із засновників музею Дорін Блох.

Блох також поділилася, що Makeup Museum — місце, куди може прийти кожна людина, помилуватися масштабними виставками, присвячених індустрії краси. Відомо, що перша виставка буде присвячена б'юті-трендам 1950-х років. Крім того, там будуть представлені рідкісні експонати: косметика Одрі Хепберн, Мерилін Монро, Грети Гарбо та інших відомих персон.

"У 50-х в Америці зароджувалася сучасна б'юті-індустрія, тоді ж і з'явилися знамениті бренди: Helena Rubinstein, Max Factor і Estée Lauder. Виставка "Рожеві джунглі: макіяж в Америці 1950-х" — ідеальний початок для роботи музею", – зазначила Блох.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ООН закликала перевіряти склад косметичних засобів на наявність микропластика. Експерти розповіли, що багато виробників додають у косметику синтетичні полімери, щоб зробити її дешевше, красивіше і практичніше. Відзначається, що микропластик може бути захований в губних помадах, туші для вій, його також додають і в омолоджуючі креми.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!