Головна Новини Дозвілля стиль і краса Візажист Кім Кардашьян випускає колаборацію з Sephora
commentss НОВИНИ Всі новини

Візажист Кім Кардашьян випускає колаборацію з Sephora

Цей проект відіграє особливу роль для візажиста

14 грудня 2019, 12:50 comments3320
Поділіться публікацією:
Візажист Кім Кардашьян випускає колаборацію з Sephora

36-річний візажист Кім Кардшьян, Маріо Дедиванович заявив про вихід своєї дебютної колекції кистей для макіяжу. Відомо, що засоби для нанесення макіяжу продаватимуться у французькій багатонаціональної мережі магазинів особистої гігієни та краси Sephora.

Так, в колаборацію увійшов набір з трьох кистей для макіяжу очей, вартістю в 65 доларів, а також професійний набір з 12 кистей за 158 доларів. Варто відзначити, що всі кисті від Дедивановича виконані з веганского волокна.

Сам Маріо зізнається, що цей проект грає для нього особливу роль, так як візажист починав свою кар'єру, працюючи консультантом в магазині Sephora.

Нагадаємо, в листопаді цього року Дедиванович представив другу колаборацію з Кім Кардашьян. Косметика вийшла під назвою The Artist and The Muse.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 39-річна американська телевізійна зірка Кім Кардашьян поділилася зі своїми підписниками в Instagram сімейним знімком. На цей раз разом з Кім не стали зніматися сестри, а на фото з'явилися тільки чоловік і четверо дітей. Читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!