Головна Новини Дозвілля стиль і краса Новорічні вії-ялинки: в Instagram з'явився новий тренд
commentss НОВИНИ Всі новини

Новорічні вії-ялинки: в Instagram з'явився новий тренд

Зробити подібний макіяж зовсім не складно

15 грудня 2019, 09:25 comments3911
Поділіться публікацією:
Новорічні вії-ялинки: в Instagram з'явився новий тренд

Щорічно напередодні Нового року з'являються нові б'юті-тренди, які дають повний простір фантазії. Так, візажистка з Британії Кейлі Голдінг придумала незвичайний макіяж для новорічних вечірок. Дівчина перетворила вії в різдвяну ялинку, прикрашену зіркою і купою блискіток. Варто відзначити, що така б'юті-новинка припала до душі Instagram-користувачам, і з кожним днем набирає популярності.

"Відчувши святковий настрій, я захотіла, щоб це виражалося і по моїм очам. У пошуках ідей, я несвідомо чіпала вії і дивилася на свою щойно прикрашену ялинку", — поділилася Голдінг про те, як вона створила образ.

Найскладніше в цьому образі, пояснює візажист, нарізати накладні вії і зміцнити їх у формі ялинки, наклавши один на одного. Кейлі також зазначає, що макіяж був досить зручним у носінні, хоча трохи лоскотав брови.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями всесвітньовідомий виробник одягу і косметики H&M презентував нову рекламну кампанію. Відомо, що кампейн шведського бренду приурочений до зимового сезону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!