Головна Новини Дозвілля стиль і краса Б'юті-процедури, які варто зробити до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Б'юті-процедури, які варто зробити до Нового року

До Нового року залишилися лічені дні

27 грудня 2019, 17:50 comments1793
Поділіться публікацією:
Б'юті-процедури, які варто зробити до Нового року

Наближається головне свято року, тому настав час визначитися не лише з подарунками, одягом і туфлями, але і зробити декілька важливих б'юті-процедур. Про це повідомляє видання Wday.

Освіжіть зачіску

Приділіть собі декілька годин вільного часу і на новорічній вечірці будете блищати як зірка. В першу чергу, можна записатися до перукаря і освіжити свою зачіску. Щоб волосся виглядало гарним і доглянутим варто оновити форму стрижки або ж зважитися на кардинальні зміни і перефарбувати їх в інший колір. Але такий варіант підійде для тих, хто любить ризикувати.

Зробіть святковий манікюр

Перед Новим роком варто заглянути в гості до свого майстра з манікюру та надати своїм нігтикам не тільки гарної форми, але і зробити стильний дизайн. Пам'ятайте, що новий символ 2020 року любить розкіш і вишуканість, тому сміливо прикрашайте манікюр стразами і блискітками, головне – без фанатизму.

Приділіть увагу шкірі обличчя

Святкова метушня може привести до стресу і втоми, тому перед Новим роком позбавтеся від мішків під очима. Проведіть чистку обличчя за допомогою скрабу в домашніх умовах або ж сходіть до косметолога. У будь-якому випадку, втому з обличчя потрібно прибрати.

Підкоригувати форму брів

Раз в декілька місяців потрібно робити корекцію брів, щоб вони виглядали доглянутими. Напередодні свята можна не тільки підправити їх форму, але і пофарбувати, щоб колір був трохи яскравішим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому зустрічати Новий 2020 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!