Головна Новини Дозвілля стиль і краса Мінімалізм і космос: тренди в манікюрі в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінімалізм і космос: тренди в манікюрі в 2020 році

Неонові відтінки відходять на другий план

3 січня 2020, 16:55 comments8964
Поділіться публікацією:
Мінімалізм і космос: тренди в манікюрі в 2020 році

Мода на нейл-арт змінюється так само стрімко, як і в одязі, але деякі тенденції все ж таки співпадають. Наприклад, і в манікюрі, і гардеробі час вже відмовитися від леопардових принтів і неонових відтінків. Замість цього варто надихнутися наступними варіантами дизайну:

Молочні тони

Світла палітра, що нагадує ванільний йогурт, — це краще рішення для прихильниць мінімалістичного манікюру. Вибирайте молочні тони, але наносити їх слід мінімум в три шари, щоб ніготь не був напівпрозорим. Також дуже ефектно такий манікюр виглядає матовою версії, а якщо вам все ще хочеться свята, прикрасьте один або кілька нігтів глітером.

Микрофренч

У 2020-му році цей класичний вид дизайну постає у новій цікавій варіації. Французький манікюр з тонкими білими лініями виглядає стримано, але в той же час чіпляє погляд. Це ще одна відмінна ідея для цінителів стилю мінімал.

"Голий" манікюр

Цей модний вид дизайну передбачає поєднання кольорового зображення з прозорим лаком. Іншими словами, частково ніготь залишається "голим". До речі, це не просто стильна ідея, але ще й практично, так як відрослі нігті не так сильно кидаються в очі.

Повна свобода

Суть цього тренда полягає в тому, щоб не обмежуватися одним чи навіть трьома малюнками. Якщо вас тягне на епатаж, вибирайте на кожен палець особливий абстрактний малюнок. А щоб такий манікюр не вийшов невдалим, виберіть єдину стилістику з однаковими штрихами і комплементарними відтінками.

Light омбре

Ця техніка, як і раніше актуальна, але в м'якшому прояві. Для такого манікюру варто вибирати нейтральні відтінки – пудрові, рожеві й молочні, які створюють дивовижний ефект димки.

Оксамитовий хром

Ідею цього манікюру шанувальники нейл-арту запримітили в Instagram-акаунті Хлої Кардашьян. Перед новим роком зірка продемонструвала свої довгі нігті в кольорі бордо з ефектом оксамиту. Для такого подібного манікюру вам знадобиться матове гелеве покриття, яке слід нанести поверх дзеркальної пудри.

Хамелеон

Манікюр в стилі кілець, які змінюють колір залежно від вашого настрою, — ще один вражаючий тренд цього року. Завдяки космічному сяйву такий манікюр виглядає набагато крутіше техніки "котяче око". А щоб досягти магічного ефекту хрусталльного кулі, вам знадобиться манікюрний магніт і спеціальний лак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що названа найпопулярніша модель купальника в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!