Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чарівні красуні з різних куточків світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чарівні красуні з різних куточків світу

Представниці яких неєвропейських народів славляться особливою красою

21 лютого 2020, 14:01 comments15147
Поділіться публікацією:
Чарівні красуні з різних куточків світу

Представники будь-якої національності скажуть, що їх дівчата найкрасивіші. Зрозуміло, вони будуть мати рацію. Але немає сенсу сперечатися, що представниці деяких народів підкорили своєю красою серця чоловіків у багатьох куточках земної кулі.

Сьогодні ми поговоримо про п'ять країн, в яких живуть найкрасивіші дівчата. Щоб додати в цей рейтинг більше екзотики, ми не включили в нього жодної європейської держави.

Філіппіни

7s3wKvkmPpuSGrFS5iKyLRxbP.jpg

Саме дівчата з цієї країни неодноразово були переможницями міжнародних конкурсів краси. За рахунок з'єднання відразу трьох рас — австралоїдної, монголоїдної та європеоїдної, філіппінки наділені дуже цікавою зовнішністю. Також чоловікам на замітку — філіппінки вважаються дуже хорошими домогосподарками..

США

aOSuJatdA7-7T4JVeTFMRkouF.jpg

На вулицях Маямі і Нью-Йорка можна зустріти справжніх американок — доглянутих, веселих, модних і незалежних. Яскравими представницями є такі знаменитості, як Анджеліна Джолі, Скарлетт Йоханссон, Шарліз Терон і, звичайно ж, переважна частина знаменитих моделей Victoria's Secret.

Венесуела

cyaaLIz3CA_Me9dfiPu-H9Wvj.jpg

Венесуелки наділені незвично екзотичною зовнішністю. У них тонкі тіла і витончена фігура, які здатні підкорювати серця чоловіків, а також займати призові місця на світових конкурсах краси.

Колумбія

dmbykhRsZxULkgw35-pQmWuOo.jpg

Сексуальні колумбійки пишаються своїм походженням. Справді, де ще можна побачити настільки спокусливі форми? Вони красиві, привабливі, чуттєві і велелюбні. Не віриш? Тільки поглянь на Шакіру або Софію Вергару, і все стане ясно.

Бразилія

9KPmdLE-dpdkz2FewPHkAXGmM.jpg

Від цих апетитних форм неможливо відірвати очей! Бразилійки стали популярні завдяки знаменитим щорічним карнавалам і ефектним костюмах, які підкреслюють їх пишні сідниці і груди. Бразильські дівчата також входять до складу ангелів Victoria's Secret і за кількістю поступаються лише американкам.

Купуйте кращі шмотки, одеколон і качайте м'язи. Потім отримуйте візу і мчіть знайомитися! Впевнені, у вас все вийде. А видання "Коментарі" розповість про найбільш стародавні рецепти пива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!